USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Семеро новообраних нардепів склали присягу. ДОПОВНЕНО

6 Вересня 2016 12:30
Ірина Констанкевич та ще 6 депутатів-переможців проміжних виборів в Україні склали присягу народного депутата України під час пленарного засідання Верховної Ради сьогодні, 6 вересня.

Нагадаємо, Ірина Мирославівна перемогла на 23 окрузі у Волинській області під час проміжних виборів до Верховної Ради. За неї віддали свої голоси 44 тисячі виборців (57,42 %). Зауважимо, що це - найвищий результат серед усіх переможців на семи округах під час літніх довиборів у Верховну Раду.

До роботи у парламенті Ірина Констанкевич працювала заступником голови правління фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та завідувачем кафедри української літератури, професором Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

«Звичайно ж я хвилювалася, складаючи присягу, – розповіла під час перерви у засіданні парламенту народний депутат Ірина Констанкевич. – Є чітке усвідомлення того, що громада наділила тебе великими повноваженнями і у своїй роботі ти повинен бути відповідальним та чесним», - інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

«У моїй передвиборній програмі були пункти, які стосувалися питань як мого округу, так і загальноукраїнських проблем. Тому, лобіюючи вирішення питань Волині, інтереси своїх виборців, буду відстоювати питання і тих людей, які зараз перебувають в кількісній більшості, але в меншості – в плані отримання соціальних благ. А це 80 відсотків українців, які перебувають за межею бідності», – сказала Ірина Мирославівна.

Народний депутат говорить, що планує працювати в «освітньому» комітеті Верховної Ради. Вона сподівається, що її багаторічний досвід неодмінно стане в нагоді у вирішенні проблем у сфері вищої та середньої освіти.

Серед першочергових питань, які Ірина Констанкевич, планує озвучити у Верховній Раді – питання занижених цін на приймання молока від населення, монополізму компаній обленерго, несанкціонованої вирубки лісів та незаконного видобутку бурштину.

Ірина Констанкевич наголосила, що для неї взірець політика – засновник фонду «Тільки разом», голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

«Належу до команди Ігоря Петровича і бачу, що робить ця людина останні десять років для розвитку Волині та й країни загалом», – каже Ірина Мирославівна.

«Також успішний політик – це, передусім, патріот. Такий, який не лише декларує чи ситуативно демонструє патріотизм, а який має в цьому глибоку усвідомленість і своїми вчинками його доводить», – додала Ірина Констанкевич.



Також присягу склали ще шестеро новообраних нардепів: Віктор Шевченко (ОВО № 85), Максим Микитась (ОВО № 206), Юрій Одарченко (ОВО № 183), Тетяна Ричкова (ОВО № 27), Сергій Шахов (ОВО № 114), Руслан Богдан (ОВО № 151).

Під час прийняття присяги Микитася народні депутати вигукували: "Ганьба".

Микитась був обраний депутатом в скандальному 206 окрузі у Чернігові, балотувався як самовисуванець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus