USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новим депутатом облради буде лікар з Ківерець

7 Вересня 2016 16:46
До складу Волинської обласної ради увійде новий депутат. Ним стане завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Ківерцівської центральної районної лікарні, представниця команди «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Людмила Тимощук, - інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Нагадаємо, що заступник голови фракції «УКРОП» в облраді Ірина Констанкевич відтепер працюватиме у Верховній Раді.

Ірина Констанкевич перемогла на довиборах у 23-му виборчому окрузі (у складі якого – Маневицький, Любешівський, Камінь-Каширський та Ківерцівський райони). За неї віддали свої голоси 44 тисячі виборців (57,42 %).

Згідно із виборчою системою, в облраду могли також потрапити – голова Іваничівської районної організації партії «УКРОП», радник голови Іваничівської райради Сергій Недбайло, голова Раків-Ліської сільської ради Володимир Ніщик або ж голова фракції «УКРОП» у Любешівській районній раді, директор Любешівської дитячої юнацької спортивної школи Валентина Борисюк. Усі троє висловили бажання залишитися на теперішніх посадах.

Людмила Тимощук все життя працює в медицині. Народилася 28 березня 1965 року у селі Хорлупи Ківерцівського району.

З 1983 розпочала свою кар’єру медичною сестрою у неврологічному відділенні Луцької міської клінічної лікарні. У 1986 році вступила до Чернівецького медичного інституту (спеціальність «лікувальна справа»), який закінчила з відзнакою у 1992 році. З цього ж року і по 1995 проходила навчання в інтернатурі при Львівському медичному інституті. З 1995 по 2000 рік – лікар акушер-гінеколог Ківерцівської центральної районної лікарні. З червня 2000 року – завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням цієї ж лікарні. З 1998 по 2015 роки – депутат Ківерцівської районної ради (упродовж чотирьох скликань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 7 Вересня 2016 17:35
Категорично проти: вона мае досвід роботи в медицині і нехай допомагае жінкам виконувати іх нелегку місію в природі. В нас е кому займатись політикою , слава Богу! А вона колись зайняла чиесь місце хто мріяв допомагати людям в медицині і зараз не знае чи буде корисною, а ілюзіі своі хай притримуе при собі... Ми вже надивились користі від депутатів...
Віктор Показати IP 7 Вересня 2016 17:39
По-спеціальності краще б працювала, може більше користі було б... Вистачае в нас людей на "депутати"... Ось скільки безробітних на "біржі" подивіться!
виборець Показати IP 7 Вересня 2016 19:18
ПРАВИЛЬНО так - не з "біржі "в депутати, а навпаки - пора робити з тих горе-депутатів безробітних!
Громадянин Показати IP 7 Вересня 2016 22:49
Не мають за що вчепитись до людини то пишуть всяке непотрібство. Людина як медик буде працювати для покращення медицини. І працювати вона буде в тій лікарні де й працює, депутатство - це громадське навантаження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus