USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замінить Арістова: у Верховній Раді з'явився новий депутат

2 Серпня 2023 16:56
У Верховній раді офіційно з’явився новий депутат. Центральна виборча комісія визнала Наталію Локтіонову обраною депутаткою від партії «Слуга народу». Вона замінить Юрія Арістова, який днями склав мандат.

Про це повідомила пресслужба ЦВК.

До комісії надійшла постанова Верховної ради від 27 липня 2023 року, яка достроково припинила повноваження народного депутата Юрія Арістова у зв'язку з його заявою про складання депутатських повноважень.

«ЦВК розглянула вказану постанову та визнала Наталію Локтіонову, наступного за черговістю кандидата, включеного до виборчого списку політичної партії «Слуга народу» під №146, обраною народним депутатом України на зазначених виборах в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі», – наголошується в повідомленні.

Читати ще: Перебуває на Кіпрі: журналісти знайшли ще одного нардепа-відпочивальника зі «Слуги народу»

Нагадаємо, 27 липня Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата України з фракції «Слуга народу» Юрія Арістова за доданою ним заявою. Він, попри заборону для посадовців на виїзд за кордон, під час війни поїхав відпочивати на острови в Індійському океані.

28 липня Арістов отримав запобіжний захід від Печерського районного суду міста Києва у вигляді особистого зобов’язання. В ДБР зазначають, що Арістов підозрюється у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів для організації елітного відпочинку на Мальдівах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus