USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Волинській інфекційній лікарні – тиждень безплатного огляду родимок

23 Травня 2023 08:38
У Волинській обласній інфекційній лікарні стартував тиждень обстеження родимок і новоутворень на шкірі для попередження меланоми та передракових станів.

Про це розповіла Суспільному лікарка-дерматовенерологиня Тетяна Манелюк.

З її слів, огляди медики здійснюють безплатно і без спеціальних направлень у шкірно-венерологічному центрі в період 22-26 травня з 9:00 до 14:00.

«Дивимося усі доброякісні утворення на шкірі і попередньо можемо констатувати, чи потрібно звертатися у спецзаклади для уточнення діагнозу. Крім того, що оглядаємо, ми ще рекомендуємо догляд за шкірою», – сказала лікарка.

Для раннього виявлення і попередження меланоми на дерматоскопічні огляди слід приходити двічі на рік, зазначила завідувачка дерматовенерологічного відділення Інна Шафранюк.

"Якщо пацієнта ми скерували і рекомендуємо дообстежити новоутвір, то іде в спец заклад, дообстежують, при потребі видаляють і це профілактика меланоми шкіри", – каже лікарка.

Упродовж першого дня оглядів, 22 травня, прийшли на безплатний прийом до медзакладу, додала завідувачка дерматовенерологічного відділення, 54 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus