USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У волинській колонії відгуляли два весілля

1 Жовтня 2014 15:19
В Цуманській виправній колонії (№84) управління ДПтС України у Волинській області вирішили пов’язати своє життя та стали «на рушничок щастя» дві пари наречених. Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

За сприяння керівництва установи представниця Ківерцівського РАЦСу в урочистій обстановці зареєструвала шлюби та видала нареченим свідоцтва про одруження. Приємно бачити щасливі обличчя наречених, усміхнених батьків та родичів з приводу цієї радісної нагоди.

Як розповів засуджений Микола Ілов, він відбуває покарання з жовтня 2013 року, працевлаштований на пилорамі установи, бере участь у роботах з благоустрою установи, грубих порушень режиму утримання не допускає. Микола сподівається сумлінною поведінкою та ставленням до праці довести адміністрації своє виправлення та звільнитися умовно-достроково. Дружина Вікторія збирається підтримувати його та бути «вірним другом» як під час відбування покарання, так і після звільнення з установи. У них народився син, якому вже виповнилося 5 місяців, він буде об’єднувати молоду сім’ю. На перспективу у засудженого є плани працевлаштуватися за спеціальністю, утримувати сім’ю, доглядати за дитиною.

З цієї нагоди матір засудженого Надія Семенівна разом з вітчимом висловили втіху, оскільки у сина життя налагоджується на краще.

Обидві пари отримали позачергові тривалі побачення у зв’язку з реєстрацією шлюбів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus