USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В ОДА погодили приєднання трьох сіл до Липинської ОТГ

26 Листопада 2019 22:17
Села Звірів, Веснянка та Олександрія Ківерцівського району зможуть приєднатися до Липинської сільської об’єднаної територіальної громади.

Про затвердження висновку Волинської обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень щодо добровільного приєднання територіальної громади йдеться у розпорядженні т.в.о. голови Волинської ОДА від 22 листопада.

Розглянувши клопотання Липинської сільської ради від 11 листопада, затвердили висновок ОДА щодо відповідності Конституції та законам України проєктів рішень «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади» щодо добровільного приєднання територіальної громади сіл Звірів, Веснянка, Олександрія Звірівської сільської ради Ківерцівського району до Липинської сільської ОТГ, схваленого рішеннями Липинської сільської ради від 7 листопада 2019 року № 7/5 «Про схвалення проєкту рішення Липинської сільської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади», Звірівської сільської ради від 25 жовтня 2019 року № 28/2 «Про схвалення проєкту рішення Звірівської сільської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади».

Як йдеться у висновку, проєкти рішень Липинської сільської ради та Звірівської сільської ради «Про добровільне приєднання територіальної громади до об’єднаної територіальної громади» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 26 Листопада 2019 23:53
а коли висотки по Відродження на липинській землі стануть Луцьком ?
лучанин Показати IP 27 Листопада 2019 07:12
спочатку доведіть до ладу з поділ Луцька та Липин ,не може бути в селі будинки 9 поверхівки. а також пояпніть як завод МОДЕРН та мийка з готелем стали Липинами ,а завод радіоапаратури який був побудований на 80 відсотків був в Луцьку,те ж саме можна сказати про Боратин ДПЗ Луцьк а КРОМБЕРГ Боратин
міськрада Показати IP 27 Листопада 2019 12:37
заспокойтесь скоро буде и15 поверхів в липинах все буде добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus