USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинськії міліції кажуть, що не затримували автобус до Києва

4 Грудня 2013 22:10
Працівники міліції кажуть, що не перешкоджали організованому виїзду жителів Ратнівщини до столиці. Про це йдеться на сторінці «Міліція Волині» у Facebook.

Нагадаємо, раніше була оприлюднена інформація про те, що міліціонери завернули назад автобус з прихильниками Януковича неподалік селища Ратно.

«4 грудня 2013 року на інтернет-сайті «Вісті Каменя» була опублікована стаття під назвою «На ратнівщині міліціонери випадково «завернули» назад автобус з прихильниками Януковича». У ній, зокрема, ішлося про те, що «ратнівчан, котрі їхали до Києва на підтримку Януковича, міліція переплутала з мітингувальниками Євромайдану і відправила назад в Ратно пішки... Правоохоронці заявили, що мовляв, на Євромайдан їхати не дозволять». Із цього приводу була проведена службова перевірка, адже працівники міліції також отримали депутатський запит №207 від 28 листопада 2013 року депутата Ратнівської районної ради Півня Василя Олексійовича. Дана інформація не знайшла свого підтвердження.

Як ми вже повідомляли, міліція жодним чином не перешкоджає організованим виїздам мітингувальників на масові заходи в місто Київ. Більше того – події, описані у публікації, відбувалися 23 листопада 2013 року.

Проведеною перевіркою також встановлено, що працівники ратнівського райвідділу міліції дані автобуси не зупиняли, не затримували та не перевіряли у водіїв наявність документів дозвільного характеру, що мають бути під час надання послуг при здійсненні нерегулярних пасажирських перевезень.

Разом із тим було з’ясовано, що приватний підприємець із міста Ковель, який надає послуги щодо перевезення пасажирів і є власником даних автобусів (він же – один із водіїв), відмовив виконувати замовлення через відсутність у організаторів документів дозвільного характеру, які передбачені «Основними вимогами щодо забезпечення безпеки перевезень при здійсненні нерегулярних пасажирських перевезень та порядок їх узгодження», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus