USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинському драмтеатрі - французький шарм та салонна музика

15 Січня 2015 08:00
Фантазії перетворить на дійсність колектив "Dakh Daughters" у Волинському облмуздрамтеатрі імені Т. Шевченка 16 лютого.

Епатажні дівчата ділитимуться з лучанами секретами, як бути сильними, прекрасними й щоразу іншими.

Про це йдеться на "Кasa.in.ua".

"Ми змінюємося всі разом і кожна окремо", — розповідають вони.

"Dakh Daughters" підкорили на лише рідну країну, а й Європу. Навіть Франція здивувалась шарму, вишуканому смакові та різнобарвності яскравих сценічних образів красунь із України.

Дівчата із "Dakh Daughters" відмовилися від будь-яких обмежень і сповідують "free style". Однак і вони мають свою таємницю.

"Єдині рамки – це наші смаки", — діляться фріки потаємним.

Об’єднання різновекторних стилів і подолання меж між ними колектив продемонструє під час концерту в Луцьку, представивши неочікувані й оригінальні саунд-колажі. П'ятнадцять музичних інструментів в руках у семи різноголосих сирен – це сила-силенна емоцій.

На сцені дівчата витворяють із ними чудеса. Кожен інструмент у них наче чарівний елемент, який по-різному звучить у кожної з учасниць.

Cекрет успіху фрік-кабаре "Dakh Daughters" – у шаленій енергетиці неординарних особистостей, яких поєднала любов до музики й театру. А тому кожна музична композиція – вражаюча міні-вистава.

Квитки можна придбати у касі театру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus