USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Воротневі волинянка спричинила пожежу сухої трави

22 Березня 2022 14:13
За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 21 пожежу: 5 пожеж в приватному житловому секторі, 12 пожеж сухого трав’яного настилу на загальній площі понад 32 га, 3 пожежі сміття на відкритій території та одну пожежу на торф’янику.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області.

Випадки пожеж сухої трави зафіксовані у Ковельському та Луцькому районах (по 5 випадків), 2 пожежі – у Володимир-Волинському районі.

Виявили порушників вимог пожежної безпеки, які спричинили загорання сухої трави: гр. Жеверінова Л.Ф. спричинила пожежу у садівничому товаристві «Воротнів» Луцького району, гр. Дітківська Г.М. стала винуватицею пожежі сухої трави на площі 3 га поблизу с. Волиця Ковельського району, через необережне поводження з вогнем гр. Нижник Т.О. виникла пожежа сухої трави на площі 0,7 га в с. Лобачівка Луцького району, через необережне поводження з вогнем гр. Вітовської О.І. виникло загорання сухої трави на площі 10 га в с. Баїв Луцького району.

Вранці 21 березня поблизу села Карасин Камінь-Каширського району на площі близько 1 га виявлено загорання торф. На гасіння пожежі торфу та чагарників, що загрожувала перекинутись на ліс, виїхали рятувальники 13-ї ДПРЧ смт Маневичі, пожежна команда з с. Сойне, долучились мешканці Прилісненської громади.

Всього задіяно 14 рятувальників, 2 автоцистерни, трактор, 4 мотопомпи. Горіння вдалось ліквідувати того ж дня.

Триває пошук осіб, які могли спричинити пожежу торфу.
Нагадаємо, в Україні спалювання сухостою буде каратися як диверсія. За такі дії можуть позбавити волі до 15 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus