USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У всьому світі «ліг» популярний додаток WhatsApp

30 Листопада 2017 22:00
Популярний додаток WhatsApp "ліг" і не працює – про це повідомляють сотні користувачі в усьому світі. Не можна ні відправити, ні отримати повідомлення, інформує ТСН.

Проблеми з месенджером з’явилися 30 листопада, приблизно о 20.00 за київським часом. Від збоїв у роботі WhatsApp у першу чергу страждають користувачі з Великої Британії, Європи та США. Про проблеми в роботі додатку також пишуть мешканці Південної Африки, Бразилії, Азербайджану, Латвії та Росії.

Незалежний сайт Detector Down, який відслідковує проблеми в роботі популярних додатків, отримав сотні звернень із скаргами на проблеми з WhatsApp.

Приблизно 62% користувачів відчувають проблеми з підключенням до додатку, 24% мають проблеми з отриманням повідомлень, а 13% постраждали від проблем із входом в WhatsApp.

Програма, що належить компанії Facebook, виглядає досить надійною і не часто страждає від серйозних збоїв, однак вона використовується більш ніж одним мільярдом людей у всьому світі, тож будь-які проблеми можуть вплинути на сотні мільйонів користувачів.

Речник Whatsapp сказав британському виданню The Independent: "Користувачі WhatsApp в усьому світі не можуть отримати доступ до цієї служби. Ми приносимо вибачення за незручності та працюємо над вирішенням цієї проблеми якомога швидше ".

Раніше повідомлялося, що WhatsApp перестане працювати на застарілих гаджетах. Мессенджер не буде доступний на iPhone 3GS, пристроях Windows Phone 7 і смартфонах, що використовують операційну систему Android 2.1 і версій 2.2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus