USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У виконком Луцькради хочуть залучити ще одного представника громади

11 Вересня 2014 08:18
Для того, щоб підсилити роль громадської ради при Луцькому міському голові, пропонуватимуть ввести її представника до складу виконкому.

Про це під час засідання громадської ради 10 вересня повідомив голова ради Петро Верзун. Він зазначив, що підніматиме це питання перед міським головою. З його слів, представником громадської ради у виконкомі не обов’язково повинен бути її голова.

На його думку, залучення громадських організацій у виконком відбулося, проте він не до кінця розуміє, чому саме такі громадські організації залучені, і чи представляють вони увесь спектр громадського життя міста.

«Я вважаю, що виконком повинен увібрати в себе професіоналів, і для того, щоб наше місто конкурувало з іншими містами, він повинен бути максимально професійним, туди повинні потрапляти найбільш досвідчені, найрозумніші», - наголосив Петро Верзун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Вересня 2014 09:20
Тобто він повинен бути,В АТО його хай покаже який він правдоборець і як сильно любить нарід український. Брехня непотріб та й годі
123 Показати IP 11 Вересня 2014 10:56
Прихвостень Шиби і Бондаря ! Гнати його в шию разом з його дружками !
саня Показати IP 12 Вересня 2014 08:52
Алкаш і пройдоха! Гнати виродка нафіг!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus