USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Януковича була 100% можливість уникнути кровопролиття, - Кучма

28 Листопада 2016 18:14
Представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма заявив, що у екс-диктатора Віктора Януковича в кінці 2013 року була 100% можливість уникнути кровопролиття, пішовши на поступки Майдану. Про це він сказав журналістам, перебуваючи з робочою поїздкою в Закарпатській області, - інформує кореспондент ЛІГА.net.

"У Януковича була 100% можливість вирішити проблему, і самому не тікати потім. Я,

Кравчук і Ющенко неодноразово з ними зустрічалися. Ми запропонували останній раз (під час зустрічі, - ред.) відправити уряд у відставку, вони йдуть з Майдану, але він сказав : Я своїх не здаю", - зазначив Кучма.

Він вважає, що Януковичу потрібно було йти на поступки в тій ситуації. "Спочатку Майдан відправляв тільки Захарченка (екс-глава МВС, - ред) у відставку, потім уряд. Це, що велика трагедія відправити уряд у відставку? Я не думаю".

"Якби за таким сценарієм розвиток подій пішов, то і Крим був би наш, і на Донбасі такого не було", - сказав Кучма.

З його слів, можна було врегулювати ситуацію політичним шляхом.

Коментуючи сьогоднішній допит Януковича, Кучма зазначив: "Не знаю, хто стояв за цим шоу. Але якщо ми хотіли результат, то треба було послати туди групу і все".

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОПИТ ЯНУКОВИЧА ЗАГРОЖУЄ ВИРОКОМ КУЧМІ

Зауважимо, президент-утікач Віктор Янукович через онлайн-зв’язок заявив під час засідання Святошинського райсуду щодо злочинів на Майдані 28 листопада заявив, що не давав наказ щодо видачі беркутівцям вогнепальної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
політолог Показати IP 28 Листопада 2016 19:21
Кучма - то взагалі ганчірка!
Фен до політолог Показати IP 29 Листопада 2016 03:14
При Кучме было жить лучше чем при любом другом недопрезидентом Украины. Тогда было все просто, проплатил и работай себе в плюс. Не было донецких, виницких и та. Заплатил божеские поборы, и никто тебя не трогал. А после него , только бизнес приносит деньги, сразу отдыхают! И не с кем ты не договоришься , ни за какие деньги. Отберут все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus