USD 39.60 39.88
  • USD 39.60 39.88
  • EUR 39.70 39.88
  • PLN 9.72 9.88

У Єревані – мітинги, сутички й затримання: вимагають відставки прем'єра Пашиняна

11 Листопада 2020 15:14
У центрі Єревана проходить мітинг проти підписання тристоронньої заяви щодо Нагірного Карабаху, почалися сутички поліції та маніфестантів, лідера опозиційної партії «Процвітаюча Вірменія» Гагика Царукяна затримали.

Про це пише Українська правда.

Мітингувальники вимагають відставки прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, адже вони обурені підписанням тристоронньої заяви щодо Нагірного Карабаху.

Силовики оточили площу Свободи в центрі міста.

Одного поліцейського побили протестувальники. Правоохоронці намагаються затримати лідерів протестів.

Попри режим воєнного стану у Вірменії, опозиція організувала мітинг. Ще до початку акції силовики стали доставляти опозиційних політиків у відділення, з моменту початку акції поліцейські приступили до масових затримань учасників протесту.

Співробітники правоохоронних органів доставили з єреванської площі Свободи у відділення поліції щонайменше 129 громадян.

Лідер опозиційної партії «Процвітаюча Вірменія» Гагік Царукян, який скликав мітинг у центрі Єревана для протесту проти спільної заяви щодо Карабаху, був затриманий співробітниками Служби національної безпеки, повідомила депутат від фракції «Процвітаюча Вірменія» Івета Тоноян.

Вона зазначила, що влада проводить арешт Царукяна в черговий раз, «і не усвідомили, що не зможе затримати чи заарештувати три мільйони людей».

Тоноян упевнена, що Ніколу Пашиняну не вдасться перекласти відповідальність за підписання угоди щодо Нагірного Карабаху на інших.

Вимогу про відставку Пашиняна підтримали чотири парламентські партії Нагірного Карабаху, заявив депутат «Процвітаюча Вірменія» Мікаел Мелкумян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 11 Листопада 2020 15:31
Правильно - чого ж не будуть в державі сутички. Прем'єр міністр Вірменії Нікола Пашинян - здав Азербайджану території Нагірного Карабаху, то чого люди не будуть обурюватися. Вірмени бажають свої вікові території предків відвоювати у азербайджанських загарбників.
Лучанин до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 11 Листопада 2020 18:48
Ага,відвоюють, закидають мандаринами, апельсинами, ще й гвоздік добавлять, не смішно....
Цікаво Показати IP 11 Листопада 2020 18:46
А пан Гагик воював, чи, як справжній опозиціонер, на дивані лежав, очікуючи свого часу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus