USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Зеленського спростували фейк про «незадекларований» будинок

28 Березня 2019 17:05
За три дні до виборів Президента України Володимира Зеленського намагаються дискредитувати. У мас-медіа запущена чергова хвиля фейків щодо «приховування майна» Володимиром Зеленським при декларуванні, – йдеться на сайті кандидата.

«Закон про запобігання корупції однозначно вказує на те, що інформацію про бенефіціарну власність (простіше кажучи, майно, яке декларант контролює через юридичну особу) вказують лише ті суб’єкти декларування, які займають відповідальні та особливо відповідальні посади, а також суб’єкти декларування, які обіймають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків, відповідно до переліку посад, встановлених Законом.

Враховуючи те, що Володимир Зеленський не обіймає жодної із посад на державній службі, він не мав, і не має обов’язку декларувати нерухомість, власником якої є компанія, заснована Володимиром. Натомість, вказана компанія була задекларована у декларації Володимира у повній відповідності до чинного законодавства.

А твердження авторів фейку про «п’ятнадцятикімнатність вілли» – це лише додаткове підтвердження цинічного наклепу. Могли б вже і 150 кімнат написати, для більш «сенсаційних» заголовків», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 28 Березня 2019 17:56
Хай хоть 100 будинків сховає, проте вони не варті життя тисяч загиблих людей через ПАРАШенка
ан Показати IP 29 Березня 2019 10:22
якщо це і правда то думаю це навіть не капля в морі в порівнянні з порохом це одна молекула від пороха- його офшорів , відкатів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus