USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Геращенко визнала, що розповсюдила фейк про нібито російського власника відео Зеленського

4 Квітня 2019 12:30
Перша заступниця спікера парламенту Ірина Геращенко визнала, що допустила помилку, поширивши повідомлення про російську компанію, яка нібито володіє правами на відео кандидата в президенти Володимира Зеленського, пише theБабель.

«Це про дорогий і пафосний ролик Зе про стадіон. Його знімали місцеві продакшн, як з’ясувалося, а РФ – компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах», – написала Геращенко в Facebook.

Такий висновок вона зробила після юридичної консультації.

«Юристка Ольга Деркач, професіонал в авторському праві зазначила, що фіктивний правовласник, робот, який автоматом забиває авторські права на весь контент, який був використаний в новинах РФ», – додала вона.

Попередній допис Геращенко видалила.

Раніше Ірина Геращенко написала в Facebook, що права на відео Володимира Зеленського, де він запрошує Петра Порошенка на дебати на НСК «Олімпійський», належать російській компанії Kedoo Entertainment Russia.

Окрім того, з’ясувалося, що ролик Зеленського опублікувала на власному Youtube-каналі пропагадистська програма 60 минут і через те, робот цих нібито «правовласників» пред’являє права на цей ролик.
До слова, команда кандидата на пост президента Володимира Зеленського спростувала черговий фейк.

«Ця інформація – чергова безпорадна і нудна спроба дискредитації! Лише і тільки Зе!команда є правомочним власником всього аудіовізуального контенту, який використовується у відео роликах та інших відео та аудіо продуктах, що вироблені та транслюються в рамках виборчої кампанії Володимира Зеленського.

Таким чином, тільки Зе! Команда може приймати рішення щодо надання дозволів та порядку використання цих продуктів третіми особами. Тому будь-які претензії від інших компаній до користувачів інтернету або ЗМІ є безпідставними та неправомочними», – йдеться у телеграм-каналі команди Зеленського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сливки-Ленивки Показати IP 4 Квітня 2019 12:54
Надо её наказать - заставить кушать конфеты!
лучани до Сливки-Ленивки Показати IP 4 Квітня 2019 15:07
себе застав.... українську не вивчив, напевно нездатний
БєльскаЯ до лучани Показати IP 4 Квітня 2019 16:10
Геращенко - продажна, це давно відомо! Лиже
Ісса Ндойє до Сливки-Ленивки Показати IP 4 Квітня 2019 15:57
И вареники с вишнями !!!
Навуходоносор Показати IP 4 Квітня 2019 16:09
Типова реакція (про "лучан") псевдоправдорубів, які самі диктант з української навіть на трійку ні за яких обставин не напишуть. Як приклад - цей допис українською, де в коментарі з семи слів зроблено аж три помилки. Всесвітній закон збереження людського глупства: чим менше людина знає, тим частіше вона дорікає іншим з будь - якої причини. Анахронізм нашого часу, породжений псевдопатріотизмом.
Vit Показати IP 24 Лютого 2022 22:10
Эффект Даннинга-Крюгера... Базовая основа "демократии"))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus