USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Бресті заступник мера Луцька хотів сфотографувати бур’яни та кропиву… але не знайшов

28 Липня 2009 16:26

Луцьк готують до відзначення у серпні Дня міста та Дня Незалежності України. Для цього потрібно привести до ладу квітники, поприбирати вулиці, повикошувати траву. Як приклад благоустрою заступник Луцького міського голови Борис Сорока навів Брест, де нещодавно побував. Про це йшлося під час наради 27 липня в мерії, – інформує репортер «Волинських Новин».

Санітарний стан, квіткове оформлення, бур’яни обласного центру Волині не роблять честі присутнім, – сказав Борис Сорока. Він зауважив, що досі залишаються неприбраними повалені стихією дерева, яка пройшлася Луцьком 24 червня 2009 року.
Пан Сорока розповів, що розпорядженням Луцького міського голови Богдана Шиби №354 парки, сквери, вулиці міста закріплені за певними чиновниками мерії. Також затверджена схема звітності – хто і що повинен робити: скільки покосити трави, на якій території, скільки підстригти кущів, газонів, висадити квітів і тому подібне, – додав він.
Як приклад благоустрою чиновник навів Брест, із якого нещодавно повернувся. Пан Сорока продемонстрував присутнім слайди охайного і чистого білоруського міста. «Там ростуть квіти недорогі, але зроблені з душею», – висловився він. «А нам завжди щось мішає, як поганому танцору», – зауважив Борис Сорока. За словами заступника мера, він хотів сфотографувати у Бресті будяки чи кропиву, але не знайшов.
Довідково:
Офіційна делегація Луцької міської ради, у складі якої були заступник міського голови Борис Сорока та депутат міської ради Юрій Корольчук, взяла участь в урочистостях із нагоди святкування 990-річчя міста Брест. У рамках свята, в суботу, 25 липня, відбулося урочисте відкриття пам’ятника тисячоліттю Бресту. Вітаючи зі святом, лучани вручили керівництву міста картину з зображенням Луцького замку і запросили білоруську сторону з візитом у відповідь на святкування Дня Луцька, яке традиційно відзначатимуть у серпні. Також лучани ознайомилися з заходами благоустрою, які здійснює міська влада Бреста. За підсумками візиту Борис Гнатович провів 27 липня нараду з керівниками комунальних підприємств Луцька стосовно вивчення досвіду наведення благоустрою і впорядкування території у Бресті. Луцька делегація також побувала на спільному російсько-білоруському підприємстві «Веставто», де ознайомилася з його роботою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 17:27
Городу 990 лет,а памятник тысячелетию открыли??!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus