USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У бюджеті на міліційні автівки прописано по 100 грамів бензину на добу?

17 Вересня 2009 16:57
Голова профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України Анатолій Онищук вважає, що робота всієї правоохоронної системи з нового року опиниться під загрозою через мінімальні бюджетні асигнування на матеріально-технічне забезпечення органів внутрішніх справ. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві.
За словами Анатолія Онищука, кошти на закупівлю канцелярського приладдя, витратних матеріалів для оргтехніки, закупівлю пально-мастильних матеріалів тощо керівникам структурних підрозділів доводиться винаходити з альтернативних джерел фінансування. Адже лише в 2009 році у бюджеті передбачено видатки на заправку одного автомобіля з розрахунку лише 100 грамів бензину на добу, тоді як реальна потреба становить 10-12 літрів.
Однак, зазначив Анатолій Онищук, з нового року отримання будь-якого додаткового фінансування на потреби міліції, спонсорської допомоги може бути розцінено як корупційні діяння, оскільки з 1 січня набуває чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за корупційні правопорушення», ухвалений 11 червня 2009 року.
«Цим законом передбачена дуже сувора відповідальність, як адміністративна, так і кримінальна, для працівників міліції за корупційні дії, – сказав Анатоілій Онищук, – А під такі може потрапити елементарна заправка службової міліцейської машини якимось підприємством. Тож працівник міліції, вишукуючи можливості для того, аби виконувати свої службові обов‘язки, може не лише отримати клеймо корупціонера, а й понести кримінальну відповідальність».
Крім того, він зауважив, що «те, що сьогодні допомагало міліції виживати, коли чимало витрат покривалося за рахунок спецфондів тощо, з нового року вже не діятиме. Тож робота МВС може бути заблокована».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонімз Показати IP 17 Вересня 2009 17:20
ТИМОШЕНКО СЦУКА!!!
Олександр Показати IP 18 Вересня 2009 09:53
Ай-ай-ай, Анонімз, нащо так грубо?! Це по-перше. І по-друге - Леді Но-шпу, котра "працює", я не захищаю, але Ющенко та його Секретаріат зневажають систему МВС і зацікавлені у її розвалі ще дужче.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 11:01
не платіть їм зарплату... кожен водій , якого ловлять за порушення мінімум дає 50 р. Вот і порахуйте.. дохід більший ніж в депутата зарплата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus