USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У «Червоної рути» ювілей

18 Вересня 2009 16:44
Учора в Чернівцях відбулося відкриття найпрестижнішого ювілейного україномовного фестивалю сучасної молодіжної музики «Червона  рута». Про це повідомляють «Волинські Новини». Після багаторічної перерви фестиваль повернувся у столицю Буковини. Цього року «Червона рута» зібрала майже чотириста виконавців. Луцьк представлятимуть гурти «Копірайт» та «Ікебана» у жанрі рок-музики, та виконавці популярної пісні Юрченко Катерина, Корука Маргарита та Гапонюк Ірина.   Протягом п’яти днів фестивалю в Чернівцях заплановані не лише пісенні конкурси, а й театральні вистави, день українського кіно, відкриття меморіальної дошки Володимира Івасюка, виставки живопису та фотографії, ярмарок народних майстрів, виступи та виставка кобзарського цеху, круглі столи та поетичні читання, театральні вистави та ін. Завершиться дійство концертом, учасниками якого стануть ті, хто перші вагомі кроки на сцені зробив на цьому фестивалі. Довідково:
Зза час існування «Червона рута» відкрила Україні Тараса Петирненка, Братів Гадюкіних, Марію Бурмаку, «ВВ», «Кому вниз», Марія Бурмака, «Плач Єремії», Ані Лорак, «Тартак» та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus