USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У двох волинських селах сутужно з ліками

29 Вересня 2008 11:17

Одним із головних питань виїзного засідання колегії райдержадміністрації був аналіз роботи Зачернецького та Почапівського сільських голів та очолюваних ними виконавчих комітетів по здійсненню делегованих повноважень в галузі освіти, культури, медицини та соціального захисту, – повідомляють 29 вересня «Волинські Новини».

За інформацією офіційного сайту Любомльської РДА, установи культури як Зачернецької так і Почапівської сільських рад потребують капітального ремонту, на низькому рівні протипожежна безпека, не випробувана електромережа на опір ізоляції. Медичні заклади обох сільських рад є в задовільному санітарному та технічному стані. Вони повністю забезпечені паливом на осінньо-зимовий період 2008-2009 років.
Разом з тим сільські голови та керівників закладів недостатньо уваги приділяють забезпеченню медикаментами, медичним та канцелярським приладдям, обладнанням.
У Зачернецькій та Почапівській сільських радах проводиться виплата допомог згідно з Законом України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми», відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» отримують 16 сімей по Зачернецькій сільській раді та 12 сімей по Почапівській сільській раді, виплачується соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам. Загальна сума виплат допомог за січень-серпень складає 20,2 тисячі гривень по Зачернецькій сільській раді та 38,6 тисячі гривень по Почапівській сільській раді.
Виплата всіх соціальних допомог та компенсацій проводиться вчасно, заборгованості немає. Крім того, проводиться робота по наданню соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам, інвалідам та одиноко проживаючим громадянам. На обслуговуванні по Зачернецькій сільській раді перебуває 39 та 62 особи по Почапівській сільській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus