USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У голови Волинської облради просили захисту від представника «Білого Братства»?

24 Лютого 2009 11:01
Представники трудового колективу школи у селі Скреготівка Ківерцівського району просили у голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка сприяння щодо вирішення їхнього конфлікту з директором навчального закладу. Про це йшлося під час особистого прийому пана Грицюка, – інформує 24 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами педагогів, директор школи, де навчається 37 дітей, поводить себе агресивно, не виконує належно своїх службових обов’язків і тому колектив ним не задоволений. Вчителі скаржаться, що свої обов’язки директор перерозподілив між трьома людьми. Так, наприклад, питання харчування дітей – у «компетенції» сторожа школи. Представники трудового колективу зі Скреготівки стверджують, що пан директор сповідує погляди «Білого Братства».
 
У село Скреготівка щодо цього питання навідувалися голова Ківерцівської районної ради Андрій Манько, депутат обласної ради Валентина Касарда, заступник начальника управління освіти й науки Волинської ОДА Валентина Загрева. Всі вони підтримали у конфлікті сторону трудового колективу, – стверджують педагоги. За словами Анатолія Грицюка, ця проблема вирішується легко – через Ківерцівську райраду.
 
Представники церковної громади УПЦ КП із села Новоукраїнка Маневицького району розповіли, що у їхньому селі зводять храм. Для завершення його будівництва потрібно 13-14-тисяч цеглин. Голова Волиньради пообіцяв посприяти у виділенні 10-ти тисяч штук цегли.
 
Крім того, під час особистого прийому порушувалися питання працевлаштування, отримання матеріальної допомоги, земельного та майнового паю, житла, вирішення проблем, пов’язаних із земельними ділянками та самовільною забудовою тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 11:04
"біле братство" - це часом не БЮТ?
Анонім Показати IP 24 Лютого 2009 12:46
Ні, "Біле Братство" це секта на чолі Цвигун та Кривоноговим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus