USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У громадській раді прийняли новий проект конституції. А один – проти

30 Вересня 2009 18:14
На засіданні громадської ради при голові облдержадміністрації щодо обговорення нового проекту закону про зміни до Конституції, ініційованої Президентом України, думки представників громади розділилися. Так, Михайло Шелеп, голова ГО «АМоРе», вважає, що подібний проект немає шансів на втілення до президентських виборів. Про це 30 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Більшість присутніх переконані, що діюча Конституція містить багато суперечливих моментів і недоліків, які повинні бути усуненні. Проте, за переконанням пана Шелепа, час введення змін вибраний вкрай невдало, ініційований проект є надміру заполітизований і не має шансів на втілення до виборів. «Конституція для людей не буде прийнята. Для чого себе обманювати і приймати якісь резолюції», ― підсумував Михайло Шелеп.
Між тим, громадська рада таки прийняла проект резолюцій. Серед основних положень, які підтримали представники громади, є скасування депутатської недоторканності, запровадження двопалатного парламенту, персональна відповідальність посадових осіб по всій вертикалі влади, скорочення  кількості парламентарів та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus