USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ягодині незадекларовану валюту вилучають десятками тисяч

2 Жовтня 2008 11:50
Нещодавно 20 тисяч доларів США вилучили митники пункту пропуску «Ягодин» у жителя Тернопільщини. Про це інформують 2 жовтня «Волинські Новини».
 
Чоловік перетинав кордон автомобілем «Фіат» разом із дружиною. Подружжя прямувало до Німеччини у приватних справах. Валюту митники знайшли в дорожній жіночій сумці, яка була прихована в паперовий ящик, що стояв у багажнику іномарки.
 
За повідомленням головного інспектора зв’язків із громадськістю Ягодинської митниці Світлани Федонюк, під час складання протоколу громадянин наголосив, що «сам, на вимогу митників, показав де лежать гроші». «Це для мене дуже велика сума, я зовсім не приховував валюту, просто боявся незнайомих людей. Долари належать мені та дружині, ми планували купити закордоном музичне обладнання…» – розповів він.
 
Правду в словах подружжя шукатимуть у судовому засіданні. Наразі 20 тисяч доларів та автомобіль 2002 року випуску вилучено та оцінено у 24 тисячі гривень. Можливо, щире зізнання порушника митних правил і знайде своє підтвердження в рішенні суду.
 
Ще одним героєм статистичних довідок днями став житель Білої Церкви. Він теж намагався незаконно вивезти через автоперехід «Ягодин» 4 тисячі незадекларованих євро. У цей же день позбувся валюти – 6 тисяч євро – і кримчанин. Ці гроші лежали разом із задекларованими в його барсетці. В обох випадках гроші вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Братан Показати IP 2 Жовтня 2008 14:00
Автомобіль 2002р.в. оцінено в 24тис. грн. Він що на запорі їхав? Попав маленький українець, ще й машину задарма заберуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus