USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Японії випустять водонепроникний телефон на сонячних батареях

21 Квітня 2009 17:58
Один із найбільших у Японії операторів стільникового зв’язку – компанія KDDA – влітку цього року вперше в світі запускає в продаж водонепроникний мобільний телефон на сонячних батареях, – повідомляють 21 квітня «Волинські Новини».
Як інформує Кореспондент, оснащений мініатюрною сонячною панеллю, розроблений електротехнічною корпорацією Sharp.
За твердженням її фахівців, достатньо на 10 хвилин залишити мобільний телефон під променями сонця, щоб він зміг приблизно 2 годин пропрацювати в режимі очікування. При цьому модель може підзаряджатися і від звичайної електромережі.
Як вважають в KDDA, телефон повинен привернути увагу перш за все любителів спорту та далеких походів. Крім того, такий мобільник може стати незамінним у випадку стихійного лиха.
Ціна технічної новинки складе від 40 тисяч до 60 тисяч ієн (400-600 доларів). Нагадаємо, в лютому компанія Samsung представила перший у світі, як вона стверджує, мобільний телефон на сонячних батареях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus