USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У кафедральному храмі Луцька звершили першу Літургію Ранішосвячених Дарів. ФОТО

5 Березня 2009 09:18
У середу, 4 березня, вперше в цьому році в дні Великого Посту у кафедральному храмі Луцька звершили Літургію Ранішосвячених Дарів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба Волинської єпархії, з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта, богослужіння очолив настоятель храму митрофорний протоієрей Георгій Шевчук, якому співслужив клірик цього храму ієромонах Аліпій (Сапіга).
Богослужіння співали студенти Волинської Духовної семінарії під керівництвом протоієрея Петра Муляра.
Після Літургії отець Георгій привітав причасників з прийняттям Тіла та Крові Господніх. «Велика радість для нас з вами в ці святі дні приступити до Таїнства Причастя, в якому ми єднаємось з Богом. У дні посту слід якнайчастіше приходити до храму на молитву. Важливо піст тілесний поєднувати з постом духовним», – додав батюшка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus