USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У храмах Волині зібрали кошти для незрячих людей

27 Травня 2009 09:59
Із благословіння керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта щороку у неділю про сліпого по храмах єпархії проводиться благодійна акція – збираються кошти для незрячих людей області. Про це 27 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
Так і в цьому році митрополит через благочинних єпархії благословив матеріально та духовно підтримати Волинської філії УТОС. Понад десять років священнослужителі єпархії та вихованці Волинської духовної семінарії кожного тижня проводять уроки Закону Божого в актовому залі Волинської філії УТОС для членів товариства, а також з незрячими проводяться конференції та семінари на різні теми.
 
З дітьми організовують вечори відпочинку. Крім того, з благословення митрополита Ніфонта організований церковний хор незрячих, який у щонеділі та у святкові дні співає ранню Літургію у тимчасовому храмі Всіх Святих землі Волинської у Луцьку.
 
Також щороку під час Успенського посту за матеріальної і духовної підтримки митрополита Ніфонта, для незрячих організовуються паломницькі поїздки до Свято-Успенської Почаївської Лаври.
 
Визначною подією вперше в Україні стало видання у 2006-му році молитвослову для незрячих. З метою подальшої роботи у питанні поглиблення духовності виникла потреба збудувати неподалік від реабілітаційного центру УТОС Православний храм. Зараз вирішується питання про виділення земельної ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus