USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ківерцях вшанували 90-річчя волинської «Просвіти»

26 Вересня 2008 13:37
У Ківерцівській районній бібліотеці для дорослих із нагоди святкування 90-річчя волинської «Просвіти» відбулися урочистості. Про це 26 вересня розповіла у телефонному коментарі «Волинським Новинам» начальник відділу із питань внутрішньої політики, зв’язків зі ЗМІ та громадськістю апарату Ківерцівської РДА Людмила Комарниця.
Святкування відбулося за ініціативи районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Григоровича Шевченка. За словами пані Комарниці, виступили заслужений вчитель України Леся Ковальчук, почесний громадянин району Ніна Гуцуляк, депутат райради Григорій Павленко та інші запрошені  гості. Радували присутніх гурти аматорської сцени районного будинку культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus