USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ківерцях вилучено 850 контрафактних DVD-дисків вартістю 29,8 тисячі гривень

12 Березня 2009 10:52

Внаслідок спільної перевірки співробітників волинської податкової міліції та Управління  СБУ у Волинській області  вилучено 850 контрафактних дисків. Про це 12 березня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили в УПМ ДПА у Волинській області, DVD-диски з ознаками контрафактності виявили в одному із магазинів міста Ківерець, який  належить  місцевому приватному підприємцю. Правоохоронці з’ясували: цей товар без жодних застережень планувався до реалізації відвідувачам закладу торгівлі. Тим часом, контрольні марки на дисках містили очевидні ознаки підробки, тому  не залишилися непоміченими правоохоронцями.
 
Втім, це не єдине порушення законодавства приватним підприємцем, виявлене в ході перевірки.  850 дисків із записами відеофільмів – контрафактний товар.  Це припущення співробітників податкової міліції підтвердили в управлінні контролю за дотриманням законодавства у сфері інтелектуальної власності ДДІВ МОН України.
Художні фільми поширювалися на території України з порушеннями законодавства, що регулює питання обігу об’єктів інтелектуаьної власності.
 
Дії ківерцівського підприємця, який пропонував відвідувачам контрафактний товар,  суперечать двом статтям Кримінального Кодексу України (176-й і 216-й) – у цьому тепер немає жодних сумнівів. DVD-диски вартістю 29,8 тисячі гривень вилучено. Наразі у цій справі триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus