USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ківерцях є своє маленьке Прикарпаття

3 Жовтня 2008 13:30
Через затяжні зливи більш ніж десяток будинків, що по провулку Бойка у Ківерцях, затоплено. У воді опинилися городи, підтоплено господарські будівлі, деякі подвір’я перетворилися на басейни, – повідомляє 3 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Цього року водна стихія уже вчетверте завдає збитків цим мешканцям Ківерців. Проблема існує понад десять років. Вона з’явилася тоді, коли ті, хто забудовувався пізніше, почали робити штучні насипи. Внаслідок цього і вийшло, що деякі будинки опинилися в низовині, куди під час дощів стікає уся вода.
 
Через підтоплення, розповідають люди, почали руйнуватися стіни та фундаменти будинків, майже щороку доводиться міняти підлогу. Ківерчани неодноразово зверталися за допомогою до місцевої влади, однак чиновники ігнорують цю проблему і люди залишаються один на один із бідою.
 
На думку постраждалих, для того, аби проблема вирішилася, потрібно прокласти каналізаційну трубу і від кожної оселі зробити стік. Постраждалі готові частково профінансувати роботи, але основного внесоку в цю страву очікують від міської влади. Більшість із тих, хто проживає тут, – це пенсіонери та люди, які не мають належної фінансової підтримки.
 
Однак, схоже, чиновників ця проблема не турбує. За словами виконувачки повноважень Ківерцівського міського голови, секретаря ради Нінель Середюк, цього року постраждалим мешканцям допомоги не варто чекати – гроші на ліквідацію проблеми, можливо, будуть закладені лише у бюджеті наступного року.
 Що робити вже сьогодні, невідомо. Люди кажуть, що ні перед чим не зупиняться і будуть звертатися не лише в область, а й до Києва. Адже прикарпатцям допомогли, а чим ми гірші? – запитують ківерчани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus