USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У конфлікті журналістки і шеф-редактора розбереться суд

5 Березня 2012 18:40
Журналістка інтернет-видання «Волинська правда» Наталія Поліщук стверджує, що шеф-редактор видання Олексій Шумик наніс їй тілесні ушкодження. Водночас колектив видання назвав цю інформацію недостовірною.

Про це йшлося 5 березня під час прес-конференції за участю журналістки, начальника Луцького міськвідділу волинського УМВС Романа Крохмаля та помічника прокурора Луцька Андрія Слюсара.

Зі слів Наталки Поліщук, 24 лютого у кабінеті Олексія Шумика трапився неприємний інцидент. Журналістка стверджує, що зайшла до керівника видання, аби з’ясувати, чому їй виплатили лише частину заробітної плати. Вона стверджує, що відбулася суперечка, під час якої Шумик міцно схопив її за руку та штовхнув у стіну.

«Опісля я засвідчила ушкодження в травмпункті міської лікарні, відділенні судової медекспертизи та дала свідчення в міському відділку міліції. В понеділок (27 лютого, - «ВН») я прийшла в району лікарню з травмою плеча і головними болями», - каже Поліщук.

Як стверджує дівчина, невропатолог наполягала на необхідності госпіталізації. «За три хвилини скликали ЛКК. Прийшло 5 лікарів, які мені ставили різні запитання. Питали про школу, роботу і порадили звернутися до психіатра. Він виписав таблетки, які я придбала. Я їх приймала кілька разів, і в мене був піднесений настрій. Це було дивним, тому я перестала їх приймати», - зауважила Поліщук.

Також її здивувало те, що в лікарняному листі не вказали первинного діагнозу. «Психіатр мав закривати лікарняний. Я не погодилася з цим і пішла», - відзначила дівчина.

За словами начальника луцького міського відділу УМВС у області Романа Крохмаля та помічника міського прокурора Андрія Слюсара, у правоохоронців немає підстав для порушення справи. Адже законодавство класифікує ці речі, як нанесення легких тілесних ушкоджень.

«Слідство не проводиться, бо відсутній склад хуліганства. Хуліганство – це порушення порядку в громадському місці. А редакція – це не громадське місце. Закон вказує на те, що в цьому випадку потрібно звертатися до суду, який опитає свідків та винесе вирок», - констатував Крохмаль.

В свою чергу Слюсар розповів, що в прокуратури теж не було підстав для відкриття справи, а міліція прийняла цілком правильне рішення.

Водночас він повідомив, що прокуратура перевірятиме дотримання норм трудового законодавства на підприємстві. Щодо перевірки правомірності дій медиків, помічник прокурора відзначив, що це зроблять, якщо Поліщук підніме це питання в заяві.

Водночас на шпальтах Волинської правди свою позицію щодо цього інциденту висловив колектив інтернет-видання. «Безпідставні звинувачування, які адресує Наталія Поліщук шеф-редактору «Волинської правди», викликають не тільки образу, обурення», - йдеться у повідомленні.

«Прикро, що деякі ЗМІ, оприлюднюючи неправдиву інформацію, яку поширює Наталка Поліщук, до публікації навіть не поцікавилися думкою жодного з працівників інтернет-видання «Волинська правда» щодо її достовірності. У цій ситуації колектив на боці шеф-редактора Олексія Шумика. Водночас ми не втрачаємо надії, що Наталка Поліщук знайде в собі сили, щоб спростувати свої безпідставні звинувачення», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Лукава кішка Показати IP 5 Березня 2012 18:55
А чому вона прийшла в районну лікарню тільки в понеділок, через три дні після інциденту? Вона ж могла три дні поспіль бемцетися в стінки вдома і завдавати собі тілесних ушкоджень...Ну, можливо, в неї була мотивація про зачинену лікарню на вихідних, але ж блін, є чергові лікарі і т.д.
тиць-здиць Показати IP 5 Березня 2012 18:57
Мафіозі Шумика слід притязти до відповідальності. І покарати
Хи-Хи Показати IP 5 Березня 2012 19:19
Шумик ... . Безбашенный, наглый. В свое время креатура Кривицкого.
Незалежна сторона Показати IP 5 Березня 2012 19:39
Ця історія мене не дуже дивувала,від брутального та нахабного пана Шумика,можна чекати чого завгодно!!Хотілося б почути думку не діючого колективу ВП,а тих хто звідти пішов та за яких обставин...
Адекват Феназепамович Показати IP 5 Березня 2012 19:43
Певно, в пана Ш. є зв"язки в Ліпінах... Коли вже за справу психіатр береться...
Купітман Показати IP 5 Березня 2012 20:15
Виглядає як передвиборча заказуха. Журналістка мабуть круглу суму від дядіньки якогось отримала за допомогу.
Адекватна Показати IP 5 Березня 2012 20:16
Олена Кузьмич · Volyn National University правду знають лише двоє: Наталка і шеф-редактор. Сміття із хати не виносять. Нас усіх не було при їхній сварці. От і усе.... :))))поряд з тим, колетив просить: "Наталка Поліщук знайде в собі сили, щоб спростувати свої безпідставні звинувачення." ПРОСТО СМІШНО!!!!
Марина Показати IP 5 Березня 2012 21:12
Колись ваш сайт читала, а зараз програєте "ВП", то і ставите цю маячню. Те що Шумик мафіозі-це знають всі, і що дурак, бо тримав шизічку в колективі. Що не бив - ТЕЖ ЯСНО.
Месник Показати IP 5 Березня 2012 21:18
З консиліуму лікарів-психіатрів втекла, а прийшла на консиліум шизиків, чи що? Школа начальника міліції і прокурора, що прийшли на цей "шабаш", хоча їх можна зрозуміти - професіонали. А що ви будете робити або писати, коли її дійсно покладуть на лікування в Ліпіни або в Олику? Вона ж дурна!!!
zur Показати IP 5 Березня 2012 22:05
Бачила Наталку при виконанні обов"язків... у житті не взяла б такого "кадра" на роботу. А допсихіатра Поліщук давно пора.
Лучанка Показати IP 5 Березня 2012 22:27
нічого журналістка не докаже.він залякав весь колектив, усі його бояться.знаю його ще з тих часів, коли вінбув власником одного із барів на 33-му кварталі. Виганяв офіціаток, якщо ти відмовлялися з ним спати
односельчанка до Лучанка Показати IP 6 Березня 2012 08:42
бідна дівчина і насправді не розумна,що зв"язалась з Ш.(хто його не знає,його в селі у нас навіть ніхто не любить,...
Мирослав Ватащук Показати IP 5 Березня 2012 23:14
Прошу користувачів дотримуватися Правил коментування і не опускатися до образ людей. Усі коментарі, які не стосуються теми повідомлення, будуть видалені.
PR до Мирослав Ватащук Показати IP 6 Березня 2012 08:56
добру спараву зробила,сама того не підозрюючи, Поліщук для Шумика-РОЗПІАРИЛА ВП !!!(а Ви ще й в цьому допомагаєте :))) Будь-який піар,навіть грязний,є піар(згадайте Поплавсткого).
Канада до PR Показати IP 6 Березня 2012 09:44
Розпіарила? Та на авторитеті видання просто хрест! Якщо вони такі чесні, а Поліщук їх оббріхує, то чому не прийшли не заявили це відкрито? Як журналіст не може заявити публічно свою позицію, перед колегами зокрема, то чого варті їхні повідомлення? "Правда" померла!
Zavtramen до Мирослав Ватащук Показати IP 6 Березня 2012 09:59
чего-то не понял про "образи" - зачем стёрли мой комментарий где я описал в своём ОЦЕНОЧНОМ суждении, что у шумика на лице есть все признаки характерные для больных психопатов-шизоидов - характерная мимика лица, неестественно выпученные глаза, всегда узкоподжатые губы - это что - оскорбление разве? )))
Мирослав Ватащук до Zavtramen Показати IP 6 Березня 2012 10:03
Коментар видалено відповідно до п.2 Правил коментування.
Лучанка Показати IP 6 Березня 2012 09:21
Погана ця людина Шумик, а колектив заляканий і ніхто не скаже про нього поганого слова- це дураку ясно. Це таке твориться в кожному колективі, захисту проста людина не має ніякого. А те, що він так зробив впевнена стопроцентно. А запитають дійсно хай тих, хто від нього пішов.А йому нічого не буде і вона нічого не докаже.Отак нас мають простолюд нізащо. Його Бог накаже обовязково.Або нарветься на ще на крутішого, як сам і одержить по заслузі.Не треба було його трогати всеодно ж нічого не добється.
хі-хі Показати IP 6 Березня 2012 09:27
нарешті!!!нарешті!!про "Волинську Правду" почують на Волині,дякуючи Поліщук і ВН(БО Ж ВАС ЧИТАЮТЬ ВСІ) хі-хі...
Z Показати IP 6 Березня 2012 10:57
А мені цікаво, якщо редакція не громадське місце, то яке тоді? І значить не у так званих громадськи місцях людей можна безкарно шарпати, бити, матюкати і нічого за це не буде, тому що не у громадському місці і "легенько так" не покалічили ж? Господи, які дурні у нас закони.
))) Показати IP 6 Березня 2012 13:34
безотносительно к происходящему - текст на ВП - некрасивый и весьма.
депутат Показати IP 6 Березня 2012 15:31
Пане редакторе, прошу поставити коментар депутата. В ньому образ немає.
Іван Козолуп Показати IP 6 Березня 2012 16:52
Ну і в мужика на фотці мордяка пацавата!
Ха! Показати IP 6 Березня 2012 17:46
найди відмінність між фото шуміка і http://www.xa-xa.org/uploads/posts/2010-06/1277510404_fantomas.jpg
вася Показати IP 6 Березня 2012 18:28
Плохой человек. Морда кирпича просит.
собака дика Показати IP 6 Березня 2012 22:03
ото прикол!на ВН коментарі пишуть читачі,а на ВП працівники ВП...подив. коменти під їхнім зверненням!!!СВОБОДА СЛОВА!!ХА-ха-ха
вчителька Показати IP 7 Березня 2012 15:19
Шкода і соромно, що такі люди, як Шумик, паскудять саму сутність ЗМІ. Він до преси не має жодного відношення, колись вів у школі №18 "ручну працю", де його моторошно згадують донині, як людину, залишену елементарних звичок культури. Можна мати газету, нажити усього, а шинель селюка з себе скинути дуже важко.
КСА Показати IP 7 Березня 2012 20:16
Наташку знаю давно,цілком адекватна людина.неповірю ,що на пустому місці рзводила б бучу
працювала з ним Показати IP 8 Березня 2012 15:57
Як платить цей поліський дядько, запитайте тих, хто у нього працював: на ВІПі і інших виданнях. Нахаба і цинік.
лучанка Показати IP 9 Березня 2012 19:59
А чому це Ви, пане Мирославе Ватащук, так хвилюєтеся за Шумика? Якраз все те, що тут люди пишуть, "стосується теми повідомлення", оскільки різні люди (не з редакції газети), які з ним хоч раз в житті стикалися,висловлюють власну думку, і, погодьтеся, у більшості випадків,- негативну. А це вже щьось означає.Можливо, керівництву потрібно над цим задуматися, бо ранр чи пізно все стане наяву.І справа тут далеко не в "шинелі селюка", а в елементарній вихованості, якої, на жаль, у Шумика не було, нема і ніколи не буде. Шкода дівчину!
Олена Показати IP 9 Березня 2012 23:21
А чому видалили коментар земляків? Те що його тут ніхто не поважає, то кожен скаже. Що ж ви цього хама так захищаєте!Ви ж самі себе компроментуєте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus