USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У «Кораблику» презентували «секс» у джазі. ФОТО

13 Травня 2012 12:01
Справжнім «сексом» назвав фронтмен гурту «ФІОЛЕТ» Сергій Мартинюк нову акустично-джазову програму «ПРОSТОZВУК», яку презентували широкому колу глядачів у пивному клубі «Оболонь». Мовляв, за рахунок інтимності такого формату музики, грати її набагато важче, аніж будь-яку іншу.

Так, відкрита презентація так званого музичного експерименту гурту «ФІОЛЕТ» - акустично-джазової програми «ПРОSТОZВУК» відбулась вчора, 11 травня.

Як «ВН» повідомляли раніше, музиканти вже презентували свій творчий доробок раніше – 8 квітня. Однак, презентація була закритою і розрахованою на обмежену кількість шанувальників, на яких і «апробували» нову програму. Місце і час заходу тоді повідомили за день до концерту. Утім, зі слів менеджера гурту, квитки розкупили задовго до події.

Зокрема, під час закритої презентації записали альбом та зняли відео версію концерту. Диск та інтернет-презентацію нової програми фронтмен «ФІОЛЕТУ» обіцяє оприлюднити вже влітку.

Так, програми увійшли 13 ліричних пісень з репертуару гурту. «Жодної пісні соціального спрямування, лише лірика», - прокоментував новинку лідер гурту.

Власне перед концертом, у вже традиційній для «Оболоні» радіо-рубці директор та ведучий радіо СіД FM Андрій Зубенко поцікавився у фронтмена гурту, чим викликані такі суттєві зміни у стилістиці музики.

Той появу нового нетипового для «ФІОЛЕТУ» акустично-джазового альбому пояснив різними музичними смаками учасників гурту. «Виключно джазом програму назвати важко, є там і фанк, і босанова, і всілякі стилістичні фішки.
Ми спробували об’єднати всі смаки музикантів в щось одне з такою собі інтимною подачею», - розповів Сергій Мартинюк.
Так, за його словами ударник гурту Валентин Миронюк любить «і джаз, і фанк, і Катю Лель», мовляв, мусили поєднувати смаки усіх.

Зубенко, зокрема, передав гурту привіт і від радіоведучої та по-сумісництву керівниці фан-клубу гурту Вікторії Жуковської. Та запитувала, як напередодні пройшов концерт гурту у Львові.

Нагадаємо, 10 травня у Хмільному домі Роберта Домса відбувся перший сольний концерт гурту «ФІОЛЕТ» у Львові.



«Незважаючи на ту кількість людей, яка прийшла до закладу, це все ж був будній день, слухачі дуже тепло нас зустріли: знали слова і співали разом з нами. Те, як я сьогодні звучу (голос музиканта був відчутно сівший та хриплий – «ВН»), - показник того, що все пройшло дуже кльово», - розповів лідер «ФІОЛЕТУ».

З його слів, усі пісні – і нові, і старі – львів’яни сприйняли позитивно. Особливо гарно підтримали композиції, виконані «на біс»: «Мій вибір» та «Найкраще разом».

Так, охочими до хорошої музики виявились не лише львів’яни, а й луцькі шанувальники гурту. На вимогу публіки «на біс» співав і цього разу. Зокрема композиції «Осінь» та «Щось моє».

«Ми стараємось завжди відвідувати концерти ФІОЛЕТУ . Сьогодні вразив такий літній настрій, який відчувався в новій програмі. Лірика», - поділилась слухачка Христина.

«Важко було, правда, сидіти на місці. Хотілось танцювати. Ну, і Колос (Сергій Мартинюк – «ВН») як завжди, дуже харизматичний», - додала інша шанувальниця Ірина.

Зокрема, ведучий заходу та арт-директор клубу Андрій Тимчук зауважив, що дуже радісно від того, що українські музиканти експериментують у власній творчості. «І ще більш приємно, що вони – волинські», - додав він.

«Ми любимо «ловити» наших музикантів з новими презентаціями. Власне, засікши в інтернеті інформацію про нову програму ФІОЛЕТа, ми вирішили запросити гурт», - висловився Андрій Тимчук.

Зокрема, наголосив, що хотілось би зробити подібні презентації традиційними саме у пивному клубі «Оболонь».

Фото: Юрій КОСЮК, Юлія ВІТОВА, Анна ТУПІК



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Далі Показати IP 13 Травня 2012 12:30
Було нейморвірно чудесно!! Дивуюся такій кількості людей на концерті. Повага хлопцям за те що вони роблять подібні речі!
Містер Показати IP 13 Травня 2012 19:50
Оксана Лойко красуня, Гузь захарив
Антігузь Показати IP 13 Травня 2012 22:34
Гузь дістав, типовий невдаха
Гость Показати IP 14 Травня 2012 13:16
Публіка геть нікудишня.Таке враження,що там зібралися одні полішуки дебелі молодички.Для кого це все
Славко М. Показати IP 14 Травня 2012 14:18
Да вот з людьми щось малувато було через випускні чи інші трабли. Але мужики не спасували. Був із своєю дівчиною, разом відмічали що за останні роки так добре було тільки на концерті Океанів у Промені і Вівєн Морт в Майдані здається. Чекаю на живий альбом з "простозвуком". Треки що звучали перед концертом дуже порадували! А сам концерт пісні просто на висоті. Кораблик тільки клуб не для таких концертів. Він вбивав атмосферу вечора.
уважний Показати IP 14 Травня 2012 16:09
На останньому фото мужчина змучений, ніби після жорстокої сексуальної ночі. Повна прострація!
Корсар Показати IP 14 Травня 2012 17:06
А на останньому фото чамсом не начальник УБОЗу Горбатюк, по прізвиську Горбатий?
D Показати IP 14 Травня 2012 18:00
Який жах.
Цікавий Показати IP 15 Травня 2012 14:23
Сільські молодички і не таке хавають лиш пропіаритись
AB Показати IP 15 Травня 2012 14:27
Не те що жах - позор чинушам Перед малолєтками випендруються Було би з ким! видно з одного села з Колосом?
Колега Показати IP 15 Травня 2012 21:17
Це ті що на “Бандерштат” гроші збирали і зараз збиратимуть? Ну-ну ще за ті не відзвітували куди діли
17 Показати IP 15 Травня 2012 21:38
Якщо відкинути всіх своїх що привели їх організатори то там взагалі 5-6 чоловік прийшло. Таке враження в мене склалося А атмосфера вєрняк як в клубі села з молодичками молодящимися була
Мер Показати IP 15 Травня 2012 22:06
Секс у джазі це Галя Конах))))))
Музикант Показати IP 16 Травня 2012 09:19
Секс у джазі то ще й сєрьожка і миколка а між ними космос для прикриття;)
статус Показати IP 17 Травня 2012 18:00
Невдахи це всі ви хто тут сидите і обсираєте!самі на щось здатні на кшталт?!сумніваюсь!Колос молодець з Фіолетом.Успіхів вам!
Георгий Добродеев Показати IP 18 Травня 2012 09:03
Адресую цей коментар всім говноедам, що обсирають виступ в коментарях: Ви хто такі? Виступ був чудовий, атмосфера надзвичайна, навіть душа і драйв були в виступі. Стосовно закидів що хтось сільський/з села: Ви, що геть дебіли? Та і нехай хтось з села, що вони люди інші? Та ні такі самі, але ж ні "Ми с реального Луцка на, а еті селюхі дасталі", ви так ЧСВ тішите? (І ні, я не з села.) "Атмосфера як в сільському клубі" - Ідіоти це називається "Камерний виступ", хоча хіба завсєгдаті гламурних нічних клубів знають, що це таке? Я розумію чому вам така атмосфера не подобається - "мало людей-менше шансів снять п'яну тьолочку на ніч/папіка найти який за секс буде гривникі давати". По Бандерштаті - ну всі все знають і вміють рахувати, а ви хоч знаєте скільки аудіоапаратура/світло/сцена коштує, фахівці довбані. Загалом відписуйтесь говноєди, хоч порахую скільки вас сюди заходить.
Адмін Показати IP 18 Травня 2012 11:00
Да,корсар на останньому фото начальник убозу,на передостанньому увд...і взагалі там одні правоохоронці гоцали).Нє,ну як такіми м...лами бути читачі?
Міра Показати IP 21 Травня 2012 10:08
Якщо я не помиляюся, то на останньому фото учасники гурту резус блюз Галина Конах і клавішник (забула як звати).він бізнесмен, а не убозівець. звідкіля у вас така інформація?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus