USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку грали джаз. ФОТО. ВІДЕО

10 Квітня 2012 20:34
Закрита презентація акустично-джазової програми «ПРОSТОZВУК» від гурту «ФІОЛЕТ» відбулась у Луцьку у неділю 8 квітня. Хлопці запропонували слухачам абсолютно новий формат власної музики. Окрім того, фронтмен гурту Сергій «Колос» Мартинюк уперше представив публіці вірші власного авторства. Мовляв, «втратив літературну цноту».

Упродовж заходу відбувався запис альбому, тож презентація проходила у студії звукозапису Інституту мистецтв Волинського національного університету імені Лесі Українки.

У залі були присутні 25 слухачів, які, зі слів менеджера гурту, розкупили квитки одразу після оголошення презентації. Зокрема, відвідали захід журналісти та фотографи. Зняли також і відео-версію концерту, яка, переконують музиканти, невдовзі буде представлена в Інтернеті.

Музиканти зіграли 13 композицій, і ще три виконали «на біс» - віддана публіка не бажала просто так відпускати гурт.

Були у програмі і неочікувані сюрпризи: звуки флейти та бек-вокал сестер Софії та Діани Свіст. Зокрема, у проміжках між піснями фронтмен гурту Сергій Мартинюк, з його слів, уперше публічно читав свої вірші. Мовляв, презентував себе як публічного поета. «Ну, от, втратив літературну цноту», - пожартував він.
Пише поезію музикант уже давно, однак, переконує,ніколи не публікував власні твори.

«Останні кілька місяців ми працювали над новою программою – акустично-джазовою. Це така собі еклектика стилів – від піано-року до джазу, свінгу, босанови та решти стилістичних родзинок.
Сьогодні ми презентували її перед своїми кращими шанувальниками», - висловився Сергій.

З його слів, презентація передбачена лише на 25 найвідданіших слухачів. Однак уже влітку, сподівається музикант, з цією програмою вдасться поїздити джазовими фестивалями країни.

Окрім того, стверджує вокаліст, восени планується масштабна презентація програми у одному з найбільших залів Луцька. Мовляв, улітку почнуться перемовини із владою про підтримку.

«Насправді хлопці дуже гарно підготувалися. Видно, що вони мають певну ціль, йдуть дуже впевнено до неї. В усякому випадку мають шлях і постійно експериментують. Цікаво дуже за цим спостерігати», - висловилася гостя заходу Надія Гейко.

«Враження? Ну, це було дійсно щось нове. Тим більше, знаючи трошечки їх творчість, впевнено можна сказати, що такого ще не було. Видно, що гурт інтенсивно готувався. Я отримала дуже багато задоволення», - додала вона.

Фото Наталії ДРУЖБІНОЇ і Людмили НОВОСАД

Довідково:

«Фіолет» — музичний гурт з Луцька.
Дата створення - 2009 рік.

Музика гурту — суміш репу та хіп-хопу, реґі та босанови, джазу та фанку, диско, бріт-попу та інших стилів.

Учасники гурту: Сергій Мартинюк – вокал; Валентин Миронюк - барабани, шейкери; Петро Свіст – клавіші; Микола Тимощук - гітара, Андрій Олексюк – бас-гітара, контрабас.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
кет Показати IP 11 Квітня 2012 18:09
!!!!!!!!!!!!!! фантастика!
Машка Показати IP 11 Квітня 2012 22:03
арррррррррр!це було надзвичайно!!!Фіолет з кожним роком все кращають!
Eisenberg Показати IP 12 Квітня 2012 19:17
ніколи не думав, що подібне називається джаз, скоріше простозвук, ги... В Леоніда Утьосова джазу і то набагато більше. ВН заберіть слово джаз із заголовку і не дратуйте більше!
Подруга Показати IP 13 Квітня 2012 08:13
Дивно. Ні одного слова подяки своїй подрузі-дружині. Як він тепер називає? Це її ідея, допомога, попередня підготовка. Її вже записали в шанувальниці?
Олег Показати IP 13 Квітня 2012 09:45
"Фіолет"- молодці! гарний концерт! навіщо на чужих фото з концерту писати "www.volynnews.com"? фотограф з редакції Волинські новини???
Мирослав Ватащук до Олег Показати IP 13 Квітня 2012 10:33
Дякую за пораду. Якщо Ви звернули увагу, в тексті новини зазначається автор фото.
Колишні друзі Показати IP 13 Квітня 2012 14:13
Подруго! Це ти про найхолостячнішого холостяка? Тоді знай - там все її. І мікрофон, компютер, книги. Я вже мовчу за інше. Присвятила себе повністю йому. А він???????!!!!!!!!!!! Мав би совість, пора чесно сказати їй!!!
Аня Андрушко Показати IP 13 Квітня 2012 15:26
Читаючи коменти під публікацією неприємно дивуєшся окремим людям. Мабуть незадовеленим, залишеним за бортом життя))) Які починають тут писати про якісь нікому непотрібні сумнівної правдивості особисті речі, поливати брудом КОлоса, його музикантів) АЛе нічого дивного. Коли хтось щось робить іншим лишається тільки займатися брудообливанням. А фіолету і Сергію персонально дякуюза те що вони роблять. Для нашої музики, нашого міста, наших людей. В тому ж дусі. І менше емоцій в напрямку невдоволених життях екс, крек пекс і інших дівчаток)))))))))))
Чорнік Показати IP 13 Квітня 2012 16:13
Джазу не багато треба признати але треба признати що все дуже круто і стильно - оригінально звучить і не тільки для Луцька а й для україни в нас точно такого ніхто не робить ето так
ВІН Показати IP 13 Квітня 2012 18:34
Аня, шанувальниця ти наша! Респект тобі звичайно, але оскільки я всіх...і блондинок, рижих і брюнеток то тебе тим більше... Не пероеживай, до такої мразі як я нічого не пристане... Чекай мене завтра!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колишні друзі Показати IP 13 Квітня 2012 19:13
Аня, шанувальниця його!!!!!!!!! Скажи ДЯКУЮ ВОЛИНСЬКИМ НОВИНАМ, що ти хоч щось можеш правдиво як думаєш написати!!!!!!!!
27/17 Показати IP 13 Квітня 2012 19:55
Очень сожелею что не попал на сейшен) Ребята молодцом!! Слежу за творчетвом уже давно - это, безусловно, новый виток розвития групппы - очень интересное направление а вот критиканы пусть говорят хуже если не говорят приду поддержать фиолет концрет из положынским !!
Васьок Показати IP 13 Квітня 2012 22:53
Джаз не джаз Ясно не джаз то хлопці оригінальничають хай собі. Тільки КОлос не ховай очі від людей. Тобі за щось стидно?
27/17 Показати IP 14 Квітня 2012 11:16
Колосу стыдно за дебилов которым нечего делать только как в сети обсуждать непонятно что! васек и другие)))) глаза, глаза)))) вот это да)))
Васьок Показати IP 24 Квітня 2012 15:48
Був у командіровці. отвєчаю. Фіолет прикращай пісяти про себе одного. Пиши про дівок-..... своїх краще публіка хаває
Васьок Показати IP 24 Квітня 2012 15:51
ооооооооооооо Фіолєтовий пише на русском????????????????? Ти не задумувався що пісяють тільки про тебе звьоздного а не про весь гурт?????????? Пози меше!!!!!!!!!!!!!
Бывшый и другие Показати IP 25 Квітня 2012 10:33
Знакомое чтиво. Космос ты подставляешь потихоньку как бы нечаянно тихо как подруга как друг? Как бы не сразу? Мы это проходили. Надоело собирать чужие цытаты?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus