USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі міліція затримала журналістів інтернет-видання

27 Червня 2012 17:07
Працівники Ковельського міськрайвідділу МВС затримали учаснисків громадського руху «Відсіч», які розповсюджували листівки в рамках акції «Помста за розкол країни», що проводиться по всій території України, та журналістів інтернет-видання «Перець волинський», які були присутні під час проведення самої акції.
Про це повідомляє Перець волинський.
За інформацією видання, затриманням керували двоє працівників Ковельського МВ УМВС, які відрекомендувались як «заступник начальника міськвідділу по громадській безпеці Дуліш Сергій Іванович» та «майор Соловенюк Петро Анатолійович». На думку ковельських міліціянтів, на розповсюдження листівок потрібен окремий дозвіл.

Не дивлячись на відмову учасників акції відвідати приміщення міськвідділу в Ковелі, учасників акції таки наполегливо «запросили» на бесіду. Журналісти інтернет-видання Сергій Шаповал та Олександр Стеренчук після команди «Журналістів теж запросити!» опинилися в міськвідділку.
Про інцидент відразу було повідомлено депутатів обласної ради Анатолія Вітіва та Олександра Пирожика. Зі слів Пирожика, йому вдалося поспілкуватися з начальником УМВС у Волинській області Богданом Щуром, який запевнив, що із «запрошеними» поведуться коректно.
Зі слів журналіста Сергія Шаповала, поведінка ковельських міліціянтів після цього помітно змінилась, і з «запрошеними» справді почали поводитися підкреслено коректно. Після нетривалої бесіди «запрошених» відпустили і попросили більше «не засмічували місто».
Загалом «бесіда» з правоохоронцями тривала близько двох годин. Депутат обласної ради Олександр Пирожик готує окреме депутатське звернення для з’ясування всіх обставин «запросин» до міськвідділку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
відсіч Показати IP 27 Червня 2012 18:17
Місто засмічене не листівками "Відсічі", а смітюхими, мартинюками іншими виродками-хохлами-полішуками, які "здали" неньку - Україну.
Аполітичний Показати IP 27 Червня 2012 22:39
для розклеювання агітлестівок і всякої всячини є спеціальні місця. Так що панове журналісти не роздувайте вогню,де не має диму. Пожалійте працю двірників, які працюють за копійки. Я розумію, що цим людям заплатили за розклеювання цих листівок, так що заплатіть штраф і йдіть писати "депутатські кляузи" - ВАШІ роботодавці ж цього добивалися. З.І. не підтримую жодну політичну силу, так що навіть не старайтеся в чомусь звинуватити.
Михайло до Аполітичний Показати IP 28 Червня 2012 11:24
не всі такі продажні як Ви, а ці люди роблять щось для країни (ВИТРАЧАЮЧИ всої сили і кошти). А Ви звинувачуєте їх в продажності мотивуючи це чим? А двірників будете жаліти перед виборами, коли всі партії заліплять все і- це не буде засмічувати місто
Здрасте Показати IP 27 Червня 2012 23:53
Менти, не лошіть. Боріска, це шо за фігня? До виборів ще море часу, а ця молодь спрацьовує на провладних кандидатів викидаючи такі фішки раніше положеного концептуально.
ххх Показати IP 28 Червня 2012 08:32
ціла Україна засмічена такими смітюхами, а прізвище відповідне.
микола Показати IP 28 Червня 2012 08:35
а цих смитюкив -мартинюкив и инших виродкив хохлив полищукив яки здали неньку Украину як ви кажете дядьку их що москали прислали ? чи вони волиняни це все ваши наши
Справедливий Показати IP 28 Червня 2012 22:22
А що це за "блат", дзвінки депутатів? Якщо винні, то хай відповідають. А то вітів кругом говориьть про кумовство, а сам звонить в міліцію і відмазує своїх людей. Ганьба!
Базар Показати IP 28 Червня 2012 22:46
У Смітюхів сезон чорниці і суниці. Ім не має часу ваші листівки читати. Наш народ був для іх Смітюхів наймитами, ним і залишиться.
Міля Показати IP 29 Червня 2012 05:53
А шо тут дивного, шо Іванко Смітюх є члкном партіі Регіонів? Він вже всі партіі відвідав, а найбільше проявив себе соціалістом. Ковельчани також помнять, як цей понт прапор помаранчевий носив від машзаводу до меріі у 2004 році і хотів пожертвувати хлібзавод, щоб тілько побєдив Ющенко. Везе ж дуракам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus