USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі не вміють поводитися з відходами

14 Жовтня 2008 11:17
На території міста Ковеля Державною екологічною інспекцією у Волинській області проведено перевірку виконання вимог природоохоронного законодавства з питань поводження з відходами. Про це 14 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Міністерства охорони навколишнього природного серидовища України, встановлено, що питаннями прибирання території міста Ковеля і ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ займаються ККП «Добробут», РЖКП №1і №2. Нині основним порушенням  є недотримання вимог природоохоронного законодавства щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.
За порушення правил поводження з відходами і відсутність належного контролю за операціями поводження з ТПВ посадових осіб вищезгаданих підприємств притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Ковельській міській раді виставлено 4 претензії на суму 32539 гривень.
Також на території Ковельського району проведені перевірки виконання вимог природоохоронного законодавства щодо користування надрами при розробці корисних копалин місцевого значення: Радошинського і Ковельського родовищ піску та Городилецького родовища крейди.
Перевірками встановлено, що розробка родовищ проводиться на підставі спеціальних дозволів на користування надрами згідно погоджених річних планів розвитку гірничих робіт, приписи за результатами попередніх перевірок щодо усунення виявлених порушень виконані в повному обсязі.
Основним порушенням природоохоронного законодавства на даний час є недотримання вимог природоохоронного законодавства щодо винесення в натуру меж гірничих відводів і земельних ділянок та збереження межових знаків на місцевості.
За невиконання правил охорони надр і вимог щодо охорони  довкілля до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуто двох посадових осіб на загальну суму 357 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus