USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Ковелі проведуть «ревізію» визволителів

8 Жовтня 2009 09:58

До 65-ї річниці визволення України від фашистів ковельський центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян перевірить дані про учасників тих далеких подій, щоб увагою не оминути жодного. Про це повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у Ковельському міськвиконкомі, 28 жовтня минає 65 років з часу визволення загарбників. У Ковелі з цієї нагоди відбудеться вшанування визволителів рідної землі. Так, об 11.00 громада міста збереться на урочистий мітинг на Меморіалі Слави. Також в цей день міський голова Сергій Кошарук зустрінеться з ветеранами у культурно-просвітницькому центрі.  Не оминуть увагою цю важливу подію і навчальні заклади міста. У школах заплановано ряд зустрічей, виховних годин з даної тематики. Декого з визволителів юні ковельчани  відвідають вдома.  Значну роботу доручено провести територіальному центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Протягом місяця необхідно перевірити дані про учасників тих далеких подій, надати посильну допомогу тим, хто її потребує.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus