USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі розвиватимуть мале підприємництво

18 Березня 2009 14:28
У Ковелі впроваджується Програма розвитку малого підприємництва на 2009-2010 роки. Про це 18 березня повідомляють «Волинські Новини».
Сьогодні у місті зареєстровано 6243 підприємці – фізичні особи, діє 276 малих підприємств, в яких працює 1846 осіб. Питома вага малого бізнесу у загальноміському обсязі виробництва складає 12%.
Як інформує сайт Ковельської міськради, головною метою Програми є спрямування дій міської ради, виконавчого комітету, суб\'єктів малого підприємництва на створення і підтримання сприятливого середовища для розвитку малого бізнесу.
Фінансове забезпечення виконання цього документа проводитиметься за рахунок місцевого бюджету та позабюджетних коштів. Реалізація Програми передбачає створення нових робочих місць, збільшення доходів до міського бюджету, насичення місцевих ринків продукцією, працевлаштування незайнятого населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus