USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Києві показали відверті жіночі «ГоризонТалії» луцького митця. ФОТО

1 Листопада 2013 15:42
«ГоризонТалії» - новий проект київського скульптора Василя Бика та живописця з Луцька Костя Борисюка. У своїх роботах митці охудожнили жіночі образи. Їхні скульптури та картини показують у столичній галереї «АВС-арт», що на вулиці Воздвиженська, 10-б, - інформує Gazeta.ua.

Обидва митці створюють особливий романтичне, цнотливо-інтимне розуміння сутності жінки. Скульптури об'ємні, повні, а картини навпаки - невловимі, легкі. У скульптурах і на полотні постають образи мисливець, танцівниць, берегинь, муз, богинь й просто красивих жінок.

ЧИТАТИ ЩЕ: СТРАШЕННО НЕ ЛЮБЛЮ МИТТЄВОЇ СЛАВИ, - КОСТЬ БОРИСЮК. ІНТЕРВ'Ю. ФОТО

«Не варто трактувати слово «талія» у назві проекту буквально. Грецька Талія, квітуча, молода й життєрадісна муза комедії та легкої поезії, веде нас за лаштунки життєвого театру жінки» - пояснюють концепцію виставки куратори галереї.

Готували виставковий проект близько року. Серед матеріалів, якими користувався скульптор, - дерево, пісковик, бронза, мармур. Як на полотні, так і в скульптурах оголені жіночі тіла зображені ніби в ритмі танцю.
Виставка триває до 16 листопада. Галерея працює з вівторка по суботу до 19:00. Вхід вільний.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 1 Листопада 2013 17:53
Це хіба виставка картин??..Слабо і бездарно ,просто ПОЗОРИЩЕ!!!
не все рівно Показати IP 2 Листопада 2013 08:38
Статуетки ще нічого. А картини? Думаю, візьміть школяра - може і краще намалює

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus