USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві Романюк вирішував питання волинської митниці

24 Вересня 2009 18:40
Сьогодні губернатор Волині Микола Романюк зустрівся із головою Держмиткому Анатолієм Макаренком. Про це 24 вересня інформують «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі голови ОДА, під час розмови сторони обговорили ситуацію із  розбудови митних переходів «Ягодин» та «Дольськ». Як повідомив під час діалогу Микола Романюк, така необхідність назріла у контексті виконання комплексного плану заходів Волинської області на 2009 рік з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу.
Окрім того, порушив голова облдержадміністрації і питання відновлення роботи  терміналу вантажно-митного комплексу «Автопорт-Ягодин», який з травня минулого року не функціонував. На об’єкті проведено реконструкцію, його запуск дасть можливість створити 350 робочих місць.
Микола Романюк наголосив, що у зв’язку зі зростанням обсягів імпорту та експорту назріла необхідність відновлення роботи терміналу.
Анатолій Макаренко погодився із аргументами волинського губернатора та запевнив, що митний комплекс розпочне працювати найближчим часом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus