USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У лісах Волині відстрілюють вовків

13 Січня 2009 17:30
Планове полювання на вовків, кількість яких перевищує допустимі норми, розпочалося у лісах Волині. До цієї важливої акції залучено більш ніж півсотні працівників державної лісової охорони обласного управління лісового та мисливського господарства, – інформують 13 січня «Волинські Новини».
За повідомленням УКРІНФОРМу, начальник відділу мисливського господарства управління Руслан Люшук розповів, що полювання проводиться методом облав і в тих лісових урочищах, де зафіксовано великі вовчі зграї. У деяких поліських селах вони вже почали нападати на свійських тварин. Збільшення кількості вовків негативно позначається і на збереженні й розмноженні лісової фауни. Адже хижак за добу споживає не менш ніж 5-7 кілограмів м’яса.
Початок полювання виявився досить вдалим. На рахунку єгерів – уже дев’ять мисливських трофеїв. Їх було здобуто під час облави в лісах Маневицького й Любешівського держлісгоспів, а також у знаменитих Цуманських лісах. За оперативим даними, на цій же лісовій території залишається ще як мінімум кілька вовчих зграй.
Цьогорічне планове полювання на вовків у лісах Волині – вже друге за останні роки. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Wintererum Показати IP 14 Січня 2009 12:52
Дуже шкода вовків. Але якшо їх дійсно так багато розплодилося, мабуть, іншого виходу немає. У природи був баланс, поки не втрутилася людина. Тому і почались такі дизгармонії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus