USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Локачах визначали найкращих баскетболістів

16 Лютого 2009 14:28
Нещодавно в рамках VI спартакіади школярів Локачинського району відбулися фінальні районні змагання школярів району з баскетболу серед учнів загальноосвітніх шкіл I-II та I-III ступенів. Про це 16 лютого повідомляють «Волинські Новини».
У фіналі, подолавши з рахунком 20:12 команду баскетболістів Зубильного та команду Заячиць з рахунком 12:10, перше місце завоювала команда юних баскетболістів Козлівської ЗОШ I-II ступенів, друге місце посіла команда Заячиць, третє – команда Зубильного.
Як інформує Локачинський молодіжний портал, кращими гравцями визнано Абрамова, Шахала та Огроднічого з Козлівської ЗОШ I-II ступенів. Більш змістовно, технічно проходили фінальні ігри серед команд юнаків та дівчат середніх шкіл I-III ступенів.
У фіналі впевнено подолавши команду юнаків із Старого Загорова з рахунком 66:15, команду юнаків з Конюх з рахунком 62:15, команду юнаків з Манькова з рахунком 62:10 чемпіоном району вкотре стала команда баскетболістів з НВК «Локачинська ЗОШ I-III ступенів-гімназія».
Кращими гравцями першості визнали Андрія Познякевича, Андрія Трофимюка та Максима Боярського (НВК «Локачинстка ЗОШ I-III ступенів-гімназія»). Друге місце завоювала команда Маньківської ЗОШ I-III ступенів, третє – команда юнаків зі Старого Загорова.
Серед дівчат, перемігши у фіналі з рахунком 35:8 команду з Манькова, команду дівчат з Конюх з рахунком 37:20 та команду із Замлич з рахунком 21:15, чемпіоном району вкотре стали баскетболістки з НВК «Локачинська ЗОШ I-III ступенів-гімназія».
Кращими гравцями серед дівчат визнано Ольгу Ястребську, Наталію Гуревич, Анну Лящук. Друге місце завоювала команда дівчат з Манькова, третє – баскетболістки із Замлич.
Зараз чемпіони району серед юнаків та дівчат посилено готуються до першості області з баскетболу. Змагання відбудуться у місті Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 20:44
розділ перепктали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus