USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У лучан можуть забрати тепло через борги Кропиви

25 Січня 2011 12:54
ДК «Газ України» доручила підприємству з газопостачання та газифікації «Волиньгаз» попередити та відключити від газопостачання «Східноєвропейську теплоелектро-генеруючу компанію» Луцька через борги.
Станом на 24 січня з початку поточного опалювального сезону підприємство заборгувало за спожитий газ 17 мільйонів гривень, інформує сайт ДК «Газ України»
Загалом по всій Україні ДК «Газ України» доручила відключити від газопостачання 12 підприємств ТКЕ-боржників.
Про необхідність відключення від газопостачання підприємств ТКЕ-боржників ДК «Газ України» повідомила Волинську обласну державну адміністрацію.
У «Газі України» наголошують, що люди загалом сумлінно й вчасно оплачують вартість спожитих комунальних послуг, однак сплачені ними кошти вчасно до компанії не надходять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 25 Січня 2011 13:48
Вот кого треба садити і забирати власність ..Тих хто за безцінь скупив народне а,зараз непроплачує і те ,що народ сплачує....,а набиває свої кишені....
пирожиг Показати IP 25 Січня 2011 13:52
кропиву давно вже треба було повісити на трубі шовкового комбінату разом з тим, хто продав йому це господарство
Масяня Показати IP 25 Січня 2011 15:09
Нехай Кривицький заплатить за борги Кропиви!
Наталка Показати IP 25 Січня 2011 16:30
Усі такі багаті, модні,а сидимо в боргах. ЯК НЕ СОРОМНО?!А хто ж за Вас має платити? Знову простий народ?
Українка Показати IP 25 Січня 2011 19:50
Насуваються морози, невже будемо мерзнути, старанно вносячи щомісячну платню? Це не смішно. Що думає нова влада?
Людмила Показати IP 25 Січня 2011 20:37
Сьогодні отримала відповідь Романюка М.: " Розглянувши Ваше звернення про невідповідність займаній посаді директора "Луцьктепло" Дячука Р., повідомляємо, що роботу директора ДКП "Луцьктепло" у 2010 році визнано задовільною. Підстав для досторокового розірвання контракту з Дячуком Р. немає". Виходить, "загнав" мазут за копійки (18 жовтня 2010 року Б.Клімчук повідомляв. що правоохоронні торгани відновлюють досудове слідство - тиша), тарифи економічно необгрунтовані, відсутній достовірний облік і контроль за витратами і доходами ДКП "Луцьктепло", звернення громадян не розглядає по суті - ось вона задовільна робота Дячука Р. Відповідь готував Кубіцький ( той самий , що з диспетчерської ЖКП-6 зробив собі квартиру по вул. Бринсьткого), підписав Романюк М.Я. Читатчі ВН , Ви як вважаєте : є підстави для звільнення Дячука Р.О. чи немає ?
вова. Показати IP 26 Січня 2011 08:06
Дячука за мазут нагородити і дати тавро почесного "злодюги" м.Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus