USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькій квартирі функціонував підпільний цех з виробництва фальсифікату

9 Липня 2009 10:15
Підпільний цех, що виготовляв горілчаний фальсифікат, у квартирі лучанки виявили співробітники волинської податкової міліції. Про це 8 липня інформують «Волинські Новини».
 
У незаконній справі виготовлення та  збуту горілки-фальсифікату лучанка В. – особа досвідчена. Як згадують співробітники податкової міліції, до помешкання цієї  пенсійного віку жіночки з санкцією суду на обшук  одного із останніх червневих днів вони завітали не вперше. Та й рішенням Луцького міськрайонного суду лучанка до відповідальності за виготовлення і реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв теж притягувалася неодноразово. Втім, цей сумнівний «професійний» досвід – у минулому.
 
За повідомленням УПМ ДПА у Волинській області, виготовлення та збут фальсифікованої горілки у квартирі лучанки цього разу здійснювався з ще з більшим  розмахом. Отримавши  черговий дозвіл Луцького міськрайонного суду на обшук, співробітники податкової міліції тут вилучили 140 л спирту та  61,5 л  готової до реалізації фальсифікованої горілки на суму 9,5 тисячі гривень. Окрім того, 390 пляшок  фальсифікованої горілки були марковані марками акцизного збору з ознаками підробки, ще майже 900 фальшивих акцизних марок і майже шість сотень металевих корків, очевидно, призначалися для наступної партії горілчаного фальсифікату.
 
На думку, що в будинку налагоджено безперебійне виробництво і збут підроблених алкогольних напоїв, наштовхував асортимент інвентарю – шланги, лійки, харчові ароматизатори, комплекти етикеток, пристрої для виготовлення та розливу горілки-фальсифікату. Підстав вважати будинок  підпільним цехом виявилося чимало і достатньо для порушення кримінальної справи.
 
Наразі триває комплекс заходів щодо встановлення  осіб, причетних до скоєння цього злочину, та з’ясовуються канали надходження підроблених марок акцизного збору і сировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus