USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцькій мерії не бояться за гроші на рахунку в «Західінкомбанку»

10 Лютого 2009 09:54
Луцька міськрада має на депозитному рахунку в КБ «Західінкомбанк» 2 мільйони гривень. Про це під час прес-конференції 10 лютого розповів градоначальник Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, на депозиті в «Західінкомбанку» луцька мерія розмістила два мільйони гривень. «Я не знаю в Україні банку, який би не мав проблем. Наскільки надійний «Західінкомбанк» – мені важко судити», – визнав пан Шиба.
Він запевнив: якщо гроші міськради буде неможливо зняти з депозиту добровільно, то це зроблять у примусовому порядку, – адже це кошти, передбачені на капітальні видатки.
Однак міський голова закликав журналістів не створювати додаткового ажіотажу навколо ситуації із «Західінкомбанком», бо цей ажіотаж, ймовірно, підігрівається в тому числі й конкурентами фінансової установи.
Нагадаємо, що наразі КБ «Західінкомбанк» переживає не найкращі часи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 16:42
як класно всіх зразу харити.!!!!!!!!!!! в дусі нашого менталітету... А ЧОМУ НІХТО З ЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НЕ ЗАІКНЕТЬСЯ, ЩО "ТРОЛЕЙБУСНА ТРАСА" (ЯКЩО МОЖНА ТАК НАЗВАТИ) З ЛУЦЬКА І ГАРАЗДЖУ ПРОКЛАДЕНА САМЕ ЗА КОШТ зАХІДІНКОМБАНКУ ?!!!!!??????? чОМУ НІХТО НЕ ЗГАДУЄ ЯК ЛУЦЬКІ ВЛАСТІ ВЗЯЛИ КРЕДИТ У БАНКУ ПІД ЦЕЙ ПРОЕКТ І ЖОДНОЇ КОПІЙКИ НЕ ПОВЕРНУЛИ !!!!!!!!!!!!!! І НІРАЗУ НЕ БУЛО ЗГАДАНО, ЯКИМ ЧИНОМ ЛЮДИ ЗАРАЗ МОЖУТЬ ЛЕГКО ДІСТАТИСЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ СТРУМІВКА ТА ГАРАЗДЖА !!!!?????
Анонім Показати IP 10 Лютого 2009 18:05
В дусі нашого менталітету - побільше нахапати і щоб за це нічого не було. Якщо є зобов'язання, то їх треба виконувати. А якщо хтось відмовляється виконувати, то настає відповідальність. Договори для кого складають. Суди навіщо існують. Бо якщо йти за логікою попереднього автора, то і Гітлера можна зробити Янголом, адже він так багато зробив для арійців.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 15:30
Цей банк порядний, думаю, він вистоїть, адже колись вже переживав скруту і має досвід, як вийти з неї.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 16:15
Якщо банк порядний, то для чого було пробувати його продавати: "Захидинкомбанк" решил не скромничать http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1011417 (по материалам сайта Коммерсант-Украина)
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 16:54
Якщо банк порядний, то для чого було пробувати його продавати: "Захидинкомбанк" решил не скромничать http://www.kommersant.ua/doc.html?docId=1011417 (по материалам сайта Коммерсант-Украина)
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 17:01
Криза на кшталт теперішньої має надто великі масштаби і можливо трапляється раз на 100 років. Тому і не всім західним гравцям вдається вдало вийти з неї. А стажу в них по банківництву буде побільше, ніж в українських колег. Причому про управління ризиками, ЯК ВАЖЛИВОГО НАПРЯМКУ банківського менеджменту, вони не просто чули, а й реально знають що це таке. Тут і кредитні, ринкові, операційні ризики, ризик незбалансованої ліквідності, ризик неплатоспроможності, ризик недоотримання прибутку (ризик упущеної фінансової вигоди) та ін. Тому до нагород Operational Risk Magazine Achievement Award ще далеко :-)
Анонім Показати IP 12 Лютого 2009 12:16
какое право ваще шиба имеет положить наши деньги на депозит?! вот [вирізано - цензура]!!! а сейчас скажет, что не виноватый он, оно само так сталося- банк лопнул и денежки народные тю-тю!!!!!!!!!!! от [вирізано - цензура]!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus