USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому районі «забили» на альтернативні енергоносії

18 Липня 2008 13:10
Перехід із газу на альтернативні енергоносії влада Луцького району розглядає як віддалену перспективу. Про це під час сесії Луцькрайради розповів перший заступник голови РДА Володимир Романюк, – інформує 18 липня репортер «Волинських новин».
 
Відповідаючи на запитання депутатів щодо можливості встановлення опалювальних систем від електроенергії або на твердому паливі, Володмир Романюк висловив певність, що переводити майже повністю газифікований район на альтернативні енергоносії – дуже дороге задоволення. За його словами, насамперед влада намагається поставити у бюджетних установах економніші газові котли, наприклад – «Геліос».
 
На бік Володимира Романюка став і голова районної ради Богдан Прус. Він зазначив, що бюджетні установи використовують лише 3% усього газу, що споживається в Україні. Натомість тільки за підключення до електромереж потрібно сплатити 50-100 тисяч гривень. «Для цього потрібна загальнодержавна програма, бо ресурсів у одного району не вистачить», – додав Богдан Прус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus