USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькому центрі зайнятості готують водолазів? ФОТО

19 Листопада 2008 09:14
Аби попередити та подолати майбутні звільнення працівників у Луцьку провели круглий стіл, де обговорювали шляхи співпраці Луцького міського центру зайнятості та приватного сектору в галузі працевлаштування в сучасних умовах. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Насамперед директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк провів коротеньку екскурсію цією установою. Зокрема він представив усі приміщення, де поводяться консультації, проводяться перекваліфікації працівників, надається інформація про вакансії.
«Було таке, що у нас навчали навіть водолаза», - похвалився  він.
Натомість, представники приватного сектору в галузі працевлаштування розповіли про проблеми сучасних працевлаштувань, особливості своїх агентств, втілювані ними програми та проекти.
Опісля майже двогодинних дискусій щодо співпраці учасники домовились обмінюватися базами даних про наявні вакансії та проводити консультації з метою удосконалення професійної практики. Окрім того, планується спільна організація ярмарків вакансій, презентацій професій.
Також заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк запропонував розмістити інформацію про найкращі агентства на сайті міської ради. Він висловив «жаль, що ми не провели такої зустрічі раніше».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus