USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У луцької мерії новий злісний ворог – «черепашки»

17 Лютого 2009 10:49
Луцька влада має намір розпочати демонтаж «самовільно встановлених металевих конструкцій типу гараж-«черепашка». Про це під час аепаратної наради в муніципалітеті розповів заступник міського голови, директор департаменту ЖКГ Владислав Стемковський, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Стемковського, лише на території луцького ЖКП № 1 без дозвільної документації в порушення усіх норм розташговано 107 гаражів-«черепашок». До прикладу, вже на території іншого іншого ЖЕКу, в одному з дворів на вулиці Гордіюк стоїть 14 черепашок – просто прямо на комунікаціях і так званих «червоних лініях».
Під час прес-конференції градоначальник Богдан Шиба розповів, що загалом у Луцьку понад тисяча самовільно встановених гаражів. Тому на одному із найближчих засідань виконком міськради винесе рішення про знесення самовільно встановлених гаражів. Якщо власники за два тижні їх не приберуть, тоді це замість них зроблять комунальники.
У луцької влади вже є досвід знесення самовільно встановлених «металевих конструкцій». Нещодавно комунальники за одну ніч демонтували одразу 5 кіосків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 11:02
[вирізано - цензура] больше им делать. Лучше б мусор собирали нормально, чем гаражи сносить, болванство
Вінстон Показати IP 17 Лютого 2009 11:06
Шиба! Не "коси" під Черновецького! Провінція - не поймуть!
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 16:08
все правильно.
Василь Показати IP 17 Лютого 2009 16:32
Гараж у дворі, це така штука, в яку ставлять авто. Він займає місце навіть тоді, коли авта там нема. Отже - місце постійно зайняте. І при тім ніхто за нього не платить. Приїжджаєш у власний двір - нема куди приткнутимсь. Я навіть не кажу про власне авто - привозите нові меблі, вивозите старі меблі...Хай хоч якась користь від тих грошей. Краще, звичайно, було б, якби ті гроші за аренду дворової землі збирав сам будинок для власних потреб. Тоді не було б претензій до власників гаражів.
Михайло Показати IP 19 Лютого 2009 12:12
Цікаво, а куди їх людям демонтувати хтось скаже??? На небо??? Я звичайно розумію що ці гаражі становлять певну проблему, але ж якби міска влада вирішила питання зі стоянками по місту, то вони не росли б як гриби, тим більше в час кризи коли криміногенна ситуація все погіршується і люди переживають за свою власність! Чому нашим чиновникам, в той час коли бюджет міста дірявий як друшлак, не ввести плату за тимчасовий дозвіл наприклад на 1 рік в сумі 500грн. А хто відмовиться платити - демонтаж! Думати хоч трохи треба!! Он Льоня-Космос з трусів вилазить щоб якусь копійку заробити на чому небудь, дурості всякі видумує, а тут є можливість нормально заробити 0,5млн.грн для міста, а вони - ДЕМОНТАЖ!!
Ольга Показати IP 19 Лютого 2009 14:49
Таки правда - поставити в місті машину на стоянку - проблема. Або до стоянки ще добиратися з півгодини, або недалеко, але грязюки по коліна. А найчастіше їх взагалі немає. А мені особисто гаражі не заважають. Вони по 10 років стоять, і ще Шибу із Стемковським переживуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus