USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцькраді підтримали лише звернення фракції БЮТ до Президента

10 Вересня 2008 13:10
Під час сесії Луцької міської ради прозвучало кілька звернень до керівників держави. Про це інформує 10 вересня репортер «Волинських Новин».
У зверненні депутата Пилиповича від фракції БЮТ у міськраді йшлося про те, що розпуск Президентом коаліції – його авантюра. Проте вони зазначили, що ще не пізно визнати свої помилки. Інакше відбудуться вибори не тільки Верховної Ради, а й Президента.
Натомість депутат із «Нашої України» Олександр Мишковець  зачитав заяву «НУ» до «БЮТ», де йшлося про повну підтримку не тільки колег у Верховній Раді, а й Президента.
Позафракційний депутат Анатолій Бубенщиков озвучив звернення «Єдиного Центру», «Нашої України» та Української Народної партії, де зазначив, що «основна причина державного перевороту – амбіції Тимошенко».
Після цього оголосили таємне голосування, щоб волевиявлення було таким, за словами міського голови Богдана Шиби, як «велить серце, а не як велять партійні півні». Першого разу його зірвали. За другим колом «за» висловилися лишень 11 депутатів, тобто рішення не прийняли.
У результаті обранці луцької громади вирішили провести відкрите голосування. За підтримку заяви фракції БЮТ до Президента України Віктора Ющенка висловилися 25 депутатів міськради, тобто рішення прийнято і звернення біло-сердечних глава держави отримає.
Заяву ж фракції «Наша Україна» підтримали 8 депутатів. Отож до Києва вона не дійде. Така ж доля очікує і звернення до Президента України пана Бубенщикова, за яке проголосували лише 8 депутатів.
Довідково:
Під час таємного голосування виявилося, що в сесійній залі у волевиявленні брали участь картки відсутніх у залі депутатів. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus