USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді розказали, як пропонують гуляти ювілей

14 Липня 2010 14:43
Урочисті збори, фестиваль «Поліське літо з фольклором», нагородження ветеранів, і виготовлення сувенірних годинників – такими є пропозиції того, як відсвяткувати 925-річчя Луцька.

Про це йшлося 14 липня на нараді з питань відзначення 925-ї річниці першої письмової згадки про місто та Дня Незалежності України. – повідомив ЗІК.

Необхідно вшанувати ветеранів праці, – вважає директор департаменту соціальної політики Луцької міськради Петро Верзун. Таких людей, які мають понад 40 років трудового стажу, у Луцьку – 328. Він запропонував нагородити людей, які творили наше місто, цінними подарунками, адже вони «обділені державою».
Також до Дня міста планують виготовити спеціальні офісні годинники. «Кругла форма, в середині – Герб Луцька, замок наш», – розповіла начальник управління кадрової роботи та нагород міськради Віра Гудима. Дизайн розробляє очолюване нею управління. Скільки годинників вручатимуть, - наразі невідомо. Все залежатиме від фінансування.
Окрім того, у місті відбуватимуться концерти у парках, традиційне свято квітів, планують феєрверк, проведення футбольних турнірів, масовий велопробіг.
Окрім того 19 серпня розпочнеться заїзд колективів на фестиваль «Поліське літо з фольклором». Чекають 9 колективів з-за кордону (загалом 270 учасників із зарубіжних колективів) та до 300 українських учасників, а це 8 колективів. Також – приблизно сто майстрів народної творчості з усіх куточків України, – сказала заступник начальника міського управління культури Тетяна Гнатів.
Загалом святкування державних та місцевих свят у серпні розтягнеться на чотири дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 15 Липня 2010 07:12
якщо концертом буде займатися пані гнатів,то ЛУЧЕСЬК СУМУВАТИМЕ ВІД ПІДБОРУ АРТИСТІВ,ЗВІСНО БЕЗКОШТОВНИХ І НЕЦІКАВИХ.КРАЩЕ ПІДУ НА ПОЛІСЬКЕ ЛІТО!
adams Показати IP 16 Липня 2010 20:03
Цілком з Вами згідний, пане "Лучанин"... Набридла одноманітність ВСІХ культурно- масових заходів (і Поліське літо у тому ж числі...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus