USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – біда зі смітниками та нічийними кіосками

25 Жовтня 2011 13:05
У Луцьку бракує смітників, проте побільшало освітлених зупинок з дошками для оголошень.
Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді 25 жовтня розповів перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він зауважив: «Ми вже говоримо не один місяць про смітники. На жаль, до сьогоднішнього дня віз там, де й був».
«Ваші люди постійно підмітають, таксисти постійно смітять. Подивіться зупинки на Червоного Хреста, Ковельській, Карбишева – це постійно смітники. Невже так тяжко за вісім місяців на кожному такому місці поставити смітник? Місць таких безліч є. Будь ласка, ставте смітники», – звернувся віце-мер він до керівників ЖЕКів.
Непокоять першого заступника мера і «нічийні кіоски», яких в обласному центрі нібито чимало.
«Про кіоски ми говорили ще три місяці тому. Сьогодні біля 18-ї школи стоять нічийні кіоски. Чиї це кіоски незрозуміло. На Рівненській біля автозаводу стоїть, біля тролейбусного управління. Чого вони там стоять? Ну, знайдеться господар, заберіть його. Воно псує зовнішній вигляд міста», – обурюється посадовець.
«Люди їдуть, дивляться на ті кіоски і думають, що там робиться. А вони використовуються, як тумби для сміття. Вивезіть його. І після цього знайдеться власник, і все знайдеться», – переконаний Святослав Кравчук.
Водночас він констатував, що ситуація із освітленням зупинок громадського транспорту та встановленням на них дошок для оголошень у місті поліпшилась.
«Більша частина зупинок в місті сьогодні освітлена, є дошки оголошень. Я думаю, цю роботу ми спільними зусиллями доведемо до кінця, і наші зупинки матимуть достойний вигляд», – висловився перший заступник мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus