USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – понад півтисячі неблагополучних сімей

25 Листопада 2008 14:27
За дев’ять місяців 2008 року кількість неблагополучних родин у Луцьку досягла 527-ми. Про це 25 листопада під час засідання виконкому Луцької міськради розповіла директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді Ніна Грабаровська, - інформує репортер «Волинських Новин».
Ніна Грабаровська розповіла, що в Луцьку у двох прийомних родинах виховуються чотири дитини. Окрім того, фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді зуміли переконати вісьмох матерів не відмовлятися від власних дітей.
Важливий напрямок роботи – боротьба з поширенням ВІЛ/СНІД. За словами Ніни Грабаровської, на Волині щодня інфікується одна людина. Тому в центрі запровадили систему обміну наркозалежними використаних шприців на нові. Цьогоріч вже обміняли близько 5,5 тисячі шприців.
Однак фахівців центру соціальних служб перевантажили паперовою роботою. За словами пані Грабаровської, аби вести соціальний супровід, потрібно оформити 19 різноманітних документів. Окрім того, щокварталу працівники мають звітувати навіть про прояви ксенофобії чи расової дискримінації в суспільстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
месник Показати IP 25 Листопада 2008 14:51
кому ви байки розповідаєте! це тільки офіційна статистика. а скільки ще сімей про яких незнають. В мене враження що в центрі соціальних служб для сімей, рахують тільки циган.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 15:15
И все они учасники помаранчевой революции?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus