USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку Бандеру прийшли вшанувати лише півсотні волинян

2 Січня 2009 13:13
В обласному центрі Волині 1 січня відзначили 100-річчя від дня народження Степана Бандери покладанням квітів. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
До місця, де в майбутньому буде встановлено пам\'ятник Степану Бандері навпроти Луцького РАГСу прийшли близько п\'ятдесяти волинян переважно літнього віку.
Відбувся невеличкий мітинг, де виступили представники влади та громадських об\'єднань. Луцьку міськраду представляв радник міського голови Сергій Годлевський, а Волинську ОДА - начальник головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Юрій Вербич.
Серед учасників заходу – представники ВО «Свобода», Всеукраїнського об\'єднання ветеранів, Союзу українок, Асоціації незалежних волинських письменників імені Павла Чубинського, Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура. Керівник об’єднання повстанців Василь Кушнір був ведучим мітингу.
Після виголошення промов та поезій на честь Степана Бандери бажаючі поклали квіти до каменя на місці майбутнього пам\'ятника провіднику ОУН.
Завершився захід виконанням Гімну України. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 2 Січня 2009 14:11
Ппц, за что наши дедушки и бабаушки жизнь положили на фронте сражаясь с фашизмом? Чтобы потом предателя сделать героем... героем предателей! Убить вас всех мало!
Тиміш - Аноніму Показати IP 2 Січня 2009 15:36
Таким, як ти з твоїми "дєдушкамі і бабаушкамі" завжди було мало крові!
Василь Показати IP 2 Січня 2009 15:43
Зрадник в даному контексті, це той, хто боровся за незалежність держави. Не зрадник, це той, хто боровся за право бути під кимось - турком,ляхом, москалем. Але в лексиконі є інший термін для тих незрадливих, що хочуть постійно бути під кимось...Просто дивно, як і досі деякі "товаріщі" тупо розмірковують над очевидними та однозначними речами.
Луцкий хлопец Показати IP 2 Січня 2009 16:11
Мне интересно. Какого чорта ставить памятник человеку на годовщину к которому приходит так мало людей? Не нужен нам этот памятник!!!
Маразм в країні Показати IP 2 Січня 2009 16:13
Нема розуму робити всяку фігню.Вони людей невинних вбивали,а тепер їх ще хочуть до ветеранів прирівняти.Нормальні люди за країну воювали,а не ховались по лісах і били всіх нишком.Ці виродки навіть не варті сторінок в історії!
ВОЛОДЯ Показати IP 2 Січня 2009 16:52
уКОЖНОГО СВОЯ ДОЛЯ І СВІЙ ШЛЯХ ШИРОКИЙ у кожної людини своя правда і вона одна НАМ зараз просто вести диспут ,ЗРАДНИК ,а згадайте скільки зрадників реабілітовано (посмертно )а вони теж були чіїмись дідами (НЕ СУДИТЕ ДА НЕ СУДИМИ БУДЕТЕ)
Сергій Показати IP 2 Січня 2009 17:13
Слава дохлому Бандері. За те що він здох тварюка і нелюд. А фашистів комуняки давили і будуть давить і за це їм велика пошана!!!
suns Показати IP 2 Січня 2009 17:25
вас кацапів забули спитати...
Татка Показати IP 2 Січня 2009 21:03
Лучше бы поставили комплексный памятник людям которые защищали этот город от фашистов
григ Показати IP 2 Січня 2009 22:36
Ти, Анонім тупий, не розумієш що бабушек та дедушек нацьковували на патріотів? Вони, на жаль, цього не могли знати, а ти тупе теля без мізок? Чи кдб-шний шнурок?
Вельдар Показати IP 2 Січня 2009 23:20
Больше памятников героям вместо памятника ленину и другим коммунистическим сабакам
archi Показати IP 2 Січня 2009 23:59
ты прав, пусть подохнут все нацики
Alex Показати IP 3 Січня 2009 00:25
50шт - сравнительно небольшой % придурков. Волыняки умнее чем я думал!
Анонім Показати IP 3 Січня 2009 01:54
Нормально...на Волыни издавне нормальные люди живут...50 человек - это не статистика...столько, а может и больше пришло б и в Донецке...Лучане - вы лучшие!!! А бендеровцы - [вирізано - цензура], которые во всех своих проблемах ищут виноватого кроме себя( в данном случае Россию)...Вечно им кто-то жить мешает...
Тиміш Показати IP 3 Січня 2009 14:22
Я вважаю для себе за честь, коли мене називають бандерівцем! Таким, як ті, що прийняли бій в Новому Загорові проти ворога, що в десятки разів переважав кількісно - гітлерівців, поліцаїв та іншої наволочі. Таким, як ті, котрі рознесли вщент гітлерівський гарнізон в Горохові. Таким, як ті, що не давали кривавій комуністичній потворі безкарно нищити Українців на власній землі і, обложені, підривалися в криївках останньою гранатою. Слово "Бандера", "бандерівець" лякає й досі тих, хто не може допустити навіть думки, що Українець - не покірне бидло, котре вміє лише "гарно співати й танцювати" та годувати чергового загарбника. Так, вороги довго і систематично нищили в нас пам'ять про НАШИХ Героїв, щоб нав'язати нам свідомість невдахи і боягузливого пацюка. Тим-то і зараз, при згадці про таких людей, як Бандера, піднімається істеричний дзявкіт бездомних цуциків, яким все одно, з-за якого паркану і на кого брехати. Брехати саме так, як заповідав "великий" Геббельс:чим безглуздіша брехня, тим швидше в неї повірять! Брешіть далі: по вашому дзявкоту вас і гицелі знайдуть!:):):)
Анонім Показати IP 3 Січня 2009 17:23
Тиміш-ти [вирізано - цензура]!Вийди на вулицю і тобі дадуть по голові за цей тупий базар.Що ти знаєш,чудо?
Луцкий хлопец Показати IP 3 Січня 2009 19:33
Когда же наконец поумирают уже эти Бандеровцы, чтобы нормальным людям проще жилось. За переименование улицы в его честь [вирізано - цензура] мало. А за памятник ваще убивать отдельно.
Анонім Показати IP 4 Січня 2009 00:05
Це не Тымиш,а маленький недоразвитый недоучка!Народ выразил свое отношение к этому так называему памятнику убийце Бендере.Простых людей небыло,одни руководители всех рангов,которых должность обязала,а так бы и они не пошли попу морозить.Уважуха волнянам!
Анонім Показати IP 4 Січня 2009 07:04
Ага! Представляю, какие придурки после регистрации брака в загсе придут к этому дебильному памятнику фотографироваться! Из сотни молодоженов, может, одна парочка идиотов и найдется! Нашли, куда установить его, придурки ! Хватит лизать зады власти! На самом деле никому это говно не нужно- цветы всякие возлагать, время тратить... Работать надо, не воровать! А то вечно все вокруг виноваты, кроме этих бандеровцев- деньги некуда девать, что ли, кроме установки тупых памятников. Думаю, в Луцке он не приживется- найдутся нормальные люди и обгадят его в будущем.
Тиміш-для двох \"анонімів\" Показати IP 4 Січня 2009 19:54
"Тиміш-ти [вирізано - цензура]!" Оце вже свідчить про неабиякий інтелект!:)"!Вийди на вулицю і тобі дадуть по голові за цей тупий базар.Що ти знаєш,чудо?" - явно більше знаю, ніж ти, невдале! Принаймні, розмовляти вмію по-людськи, без "базарів".:):):) "Це не Тымиш,а маленький недоразвитый недоучка!"- мені, дякувати Богу, вже достатньо років, щоб розібратись у своїх духовних та моральних цінностях. І дай тобі Бог знати стільки, як знаю я. І моя тобі, "ананім", порада: прочитай ще що-небудь, окрім вивісок на магазинах чи барах - їй-бо, збагатишся знаннями, сам приємно здивуєшся!:):):)
Kozak_Mamaj Показати IP 4 Січня 2009 20:14
Kacapy, shurujte nafih na kacaps'ki sajty i tam sy havkajte na nashoho voszd'a.
Луцкий хлопец Показати IP 5 Січня 2009 10:51
Kozak_Mamaj, ты можешь вместе с тимошем с разгона удариться в стену здания националистов на улице Ярощука. И не отправляй меня на другие ресурсы. Где хочу там и вишу. Не твоё это право меня кудато посылать. Можешь сам пойти на ... Догадайся куда.
Тиміш - луцкоиу хлопцу, чи то пак \"пєрцу\" Показати IP 5 Січня 2009 12:08
Мені тебе по-людськи шкода. Шкода, що окрім посилати "на...", на інше тебе не вистачає. Шкода, бо судячи з твоєї манери спілкуватися, ти - нещасна людина. Якщо маєш щось проти Бандери - то варто було б це оьгрунтувати. І не фразами з історії СССРу, не примітивними штампами з радянської ідеології. "Зданіє националістов на уліце Ярощука" не має до мене жодного відношення, як і я до нього. І "с разгона ударіть в стєну" варто було б саме тебе - може б сміття з голови трохи висипалось та звільнилось місце для вартісніших речей. Візьмися, хлопче, за розум, підучися та підрости трохи, а вже тоді залишай коментарі.Веселих свят і не напивайся сильно!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus